Chcel by som sa spýtať na výmenu filtra na e36 s klímou. Všetko som rozobral na aute podľa manuálov čo som tu našiel. A dostal som sa až tam dozadu viď obrázky nižšie. Ale ten filter čo je vidno na tom obrázku (pokiaľ je to on) nejde moc vybrať. ledva tam ruku strčím. Tak neviem aká s tým máte skúsenosti, či ho mam zboku podpáčiť šrobovákom alebo ako?
a este sa spytam napravo mam nezapojeny čierny koaxiálny kábel viď foto nižšie nevie niekto od čoho by mohol byť
koax antena a ja mam nejaku v radiu zeby bola niekde rozpojena? a co sa tyka toho filtra co je potom to biele na tych fotkach to je nejaky dalsi filter? mam tam potom ten pelovy len vlozit alebo ako?
to biele na fotkach je radiator mas to tam uz pekne zaprasene bordelom, takze zober daaky kompresor a prefukaj ten bordel odtial.. kup filter a daj ho tam.
Tak filter uz mam budem davat spolu s pruzinami a zadnymi ulozeniami. Este co sa anteny tyka tak mam vzadu na streche taku kratku antenku predpokladam ze origo.
presne tak, E36 to ma origo v zadnom skle, oak mas tu antenku na streche tak je to dorabane a preto mas aj pod palubkou ten koaxial, to bude nejaka dorabana hadsfree sada
V prospekte origo príslušenstvo BMW z 90 - tych rokov som našiel, že by mohla byť anténa na streche, ale len ako telefónna anténa. Lenže na E36 som telefón ešte nevidel.
Inak ja som na mojom tiež nemal ten filter len plno bordelu odtiaľ vykuklo