... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Creoon napísal:Skoda ze tu nieje nikto kto by mal zdvihak a bol by ochotný kuknut sa mi na auto v okoli ZA..
003steven320d napísal:nasielcsom tu len problem riešený pri pruzeni... nie pri toceni kolesa.
Keď pohľadaš ďalej v tejto sekcii tak sa dopracuješ k odpovedi....viem že tento problem sa tu už riešil :)... stači to len premazať.
IGLA003 napísal:kamo prislo to naraz 3 problemi behom týždňa.tak zábava je aspon ..... a daciu radsej pesi budem chodiť. ..kamo ty mas kazdy den novy problem,predaj to a kup si daciu logan
Creoon napísal:nasielcsom tu len problem riešený pri pruzeni... nie pri toceni kolesa.
003steven320d napísal:tie temy su ine kedze mne to vrzga na zadnom kolese na rovine ked sa pohnem. Resp to pocut stale...no presne tu temu som mal na mysli....
Creoon napísal:tie temy su ine kedze mne to vrzga na zadnom kolese na rovine ked sa pohnem. Resp to pocut stale...
psychoskuby napísal:ja som si dal vsetko pre kontrolovať. . A je to pneumatika co vrzga.. vrzga na plechovom disku. Nieje to ulozenie ani nejaka manzeta ako som di myslel.Tento problem som riešil, úspešne vyriešený, sú len 2 veci na zadnej náprave čo vedia tak hučať, je to horne uloženie pružiny gumené, ale najskôr, to ne naj problém e9+tok silentblok na spodnom ramene(kde je uložeý tlmič aj pružina) nápravy zo strany uloženia náboja. na Autotechnik.sk kúp originál BMW diel do 30e, ostatné nerieš, meyle mi vydržalo 3 mesiace a zasa sa to rozvrzgalo..