Piatok, 4. Októbra 2013, 23:55
ak sa bavíme o M43... tak motoristicky je to väčšinou spoľahlivejší motor ako povedzme N42 (valvetronic)... a aj v princípe jednoduchý 4 valec a 8 ventil...
Ak sa pýtaš na čo si dať pozor pri kúpe... tak pozrel by som základy hlavne kde je všade hrdza (nerobím si srandu ale ak kupuješ viac ako 10 ročný voz tak ju určite niekde nájdeš... ) samozrejme by som pozrel stav podvozku (hlavne predné silenty zvyknú byť vybuchané a ramená). Pozrel by som klasika brzdy, kde ti zaberá spojka atď. Ak by ti stačila M43 na normál jazdenie a sem tam dialnica tak v pohode ti odporúčam (ak teda nemáš 20 rokov a nevyburené ego kde ti treba 1500000 koní a väčšinou auto plnú nádrž neuvidí aký je rok dlhý...). Ice blade, ktorý ma v jednom pravdu, že ak chceš časom to auto stavať na výkon tak sa treba vyhnúť M43 ale ak chceš jazdiť úplne v pohode tak si tam šupni plyn a máš vystarané a jazdiš vysmiaty... (samozrejme že ťa tu viacerí zvozia pod čiernu zem že plyn do auta ale aj BMW je auto ako každé iné a treba ho tankovať toť vsjo, nenechaj sa tu zviesť fórom že len 6 valec je "pravé bmw" a podobné keci...) Sám si zváž čo chceš a načo ti má auto slúžiť... Veľa šťastia prajem pri kúpe... :)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1