... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

zemlicka23
Autor témy
Auto: Škoda
Kraj: Bratislavský

Surne info 320td pomoc pri kupe

Sobota, 5. Októbra 2013, 11:21

Caute chlapi

Na uvod financie su, potebujem auto co bude malo zrat zvladne aj mensie cestovacky po SK ale primarne bude urcene na mesto. Nemam konkretnu znacku, ale zaujal ma predaj jedneho bmw compact 320td M packet rocnik 2003 vo full vybave (ma to uplne vsetko). Novsie bmw 3 rad a 5 rad sa mi nepacia su velke a je toho vela. aky je vas nazor? ja viem pytam sa vseobecne...moj ucel je aby to malo zralo bolo setrne a hlavne sikovne do mesta. existuje nejaky zavazny dovod preco by som nemal ist do toho auta?? NIe som nejaky autickar, prosim nerieste dizajn toho auta.

dakujem za rychlu a serioznu odpoved.

Užívateľov profilový obrázok
korado
Auto: len V12 a len long

Re: Surne info 320td pomoc pri kupe

Sobota, 5. Októbra 2013, 11:35

Ja by som si rád pozrel tú full výbavu v trojkovom compacte
INSTAGRAM: korado_korado

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 11:40

prosim nechytajme sa za slovicka, tu je:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Októbra 2013, 11:59

urcite to neni full vybava ,diesel a mesto nejde do kopy,a predat take hnusne auto urce da potom zabrat ak ho budes menit.moje odporucanie nejaky maly benzin 1.2 alebo vacsi objem +lpg do mesta.

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 12:06

dizajn sa mi paci (asi budem jediny) ovela viac ako bmw rad1. Cely zivot jazdim iba na nafte, takze benzin nechcem. Ide mi o to aby to auto netrcalo -aby nerobilo look draheho auta. Chcem hlavne nenapadne auto. Skorej ma zaujima ci tento model a motorizacia mali nejaky zavazny problem a ci existuje dovod ho nekupit, Dizajn prosim neriesme. Dana vybava je podla mna uplne postacujuca- nazval som to full vybava pretoze tam nic naviac nepotrebujem.

dakujem za vase rady a pripadne skusenosti ci uz s motorom alebo modelom

diky

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Októbra 2013, 12:17

nejake negativa na model a motor som nepocul.k inzeratu mam vyhradu k cene zda sa mi privysoka a km sa mi tiez nepozdavaju k stavu volantu

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 12:31

Dakujem za odpoved

defe napísal:
nejake negativa na model a motor som nepocul.k inzeratu mam vyhradu k cene zda sa mi privysoka a km sa mi tiez nepozdavaju k stavu volantu

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 13:07

privítal by som dalsie nazory dakujem:)

ice.blade

Sobota, 5. Októbra 2013, 13:37

mal som compact, vo vseobecnosti je compact povazovany za najhorsiu e46 a nedavali sa don plnohodnotne prvky vybavy ako do inych karosarskych variant pricom srandardne chyby e46 ostali, navyse ma vodic v compacte akokeby zmenseny priestor, jazdne vlastnosti ma horsie nez sedan... motor na diesel je 110kw M47 fajn ale nie do mesta a obzvlast nie do kopcov, mal som 325ti spotreba cez 7 litrovych kombinovane bola v pohode ale dalsieho compacta ajked v pakete s alcantarou velkou navi ci cimkolvek by som uz nechcel

ked si pozres novsie rocniky ajked bez paketu vyjdu ta na tie iste prachy a to budes mat nieco do coho sa aspon trochu oplati investovat

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 13:51

Dakujem ti za odpoved, zial ja hladam auto ktore nebude trcat a vzbudzovat nieco extra. Novsie bmw aj ked za rovnaky peniaz nechcem pretoze aj ked su super, ludia sa na to pozeraju ako na nieco super extra. Hladam nenapadne auto ktore by mi vedelo spravit malu radost na perach. z tvojho pohladu je toto auto co som sem dal nevhodne??? nerozmyslam ze ho budem chciet predat. hladam male auto s naftakom. a povedzme si otvorene fabia je uplne asexualne auto....

ice.blade

Sobota, 5. Októbra 2013, 14:34

ale tento compact bude bit do oci, budes jediny v rozsahu 200km kto bude mat take auto a ver mi ze si to auto budu ludia vsimat viac ako nejaky mercedes alebo co lebo compact je skaredy a to si clovek podla mna skor zapamata :D mimochodom ten compact je natlaceny vybavou do prasknutia, uz len 16:9 navi mu chyba a kontrola tlaku pneu :D

msakac33

Sobota, 5. Októbra 2013, 14:35

zemlicka23 napísal:
hladam auto ktore nebude trcat a vzbudzovat nieco extra. Hladam nenapadne auto ktore by mi vedelo spravit malu radost na perach.

nech sa paci, pre teba auticko ako lusk : http://fiat-126-p.autobazar.eu/650-p-id4647952.htmlty

presne podla tvojich poziadaviek a podla mna je toto ovela krajsie ako ten compact :mrgreen:

zemlicka23 napísal:
Novsie bmw 3 rad a 5 rad sa mi nepacia su velke

E46 sedan je az o 20 cm dlhsi od Compactu, fakt obrovsky rozdiel ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 15:37

tou vybavou do prasknutia si myslel ako vazne ci?:)
neviem co sa este viac montovalo do e46 compactu co tu teda nie je.

ice.blade napísal:
ale tento compact bude bit do oci, budes jediny v rozsahu 200km kto bude mat take auto a ver mi ze si to auto budu ludia vsimat viac ako nejaky mercedes alebo co lebo compact je skaredy a to si clovek podla mna skor zapamata :D mimochodom ten compact je natlaceny vybavou do prasknutia, uz len 16:9 navi mu chyba a kontrola tlaku pneu :D

ice.blade

Sobota, 5. Októbra 2013, 16:58

myslel som to vazne :) to auto ma fakt vybavu dobru, este by chybali elektricke memory sedacky... inak viac tam ani nemas co dat bo compact je okresnay ako klasicka e46

zemlicka23
Autor témy

Sobota, 5. Októbra 2013, 17:12

Idem do toho:) hadam budem spokojny

ice.blade napísal:
myslel som to vazne :) to auto ma fakt vybavu dobru, este by chybali elektricke memory sedacky... inak viac tam ani nemas co dat bo compact je okresnay ako klasicka e46

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných