... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spekter
Autor témy
Auto: bmw E60 535d
Kraj: Zahraničie

zmena vykonu

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 17:32

zdravim chcem sa vas spytat postrehol som na bmw e60 530d 160kw automat ze ked tomu zo zaciatku dupnem po zohriati tak to auto nejde tak dobre ako ked to poriadne prezeniem napr. po dialnici potom je to auto zivsie resp. ide ako ma... na aute nemam dpf, ani katalizator cize trochu vylucujem moznost ukladania usadenin, viem ze takto mi to robi od kupy auta ale bol som stotozneni s tim ze auto ma taky vykon ale ako nahle som ho poriadne prevetral na dialnici 200+ tak okamzite bolo citit zmenu hned odspodu lepsie tlacilo auto som nehal postat a zas to iste...
moze to byt ze by nejaky vstrek stal a ked som to prehnal zacal pracovat normalne?

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: zmena vykonu

Pondelok, 30. Septembra 2013, 09:23

Skusim hodit tip...egr je v akom stave?

spekter
Autor témy

Pondelok, 30. Septembra 2013, 09:58

pred 8000km som ho dival a vyzeralo v pohode, sacie klapky som vytiahol neviem ci tam hladat pricinu lebo dalsiu vec som postrehol ze ked tomu slapnem na krk tak to zadymi na cierno a este to robi aj naftovi smrad vonku rozmyslam ci nie vstrekovac

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Septembra 2013, 20:55

tu môže byť kopa vecí ... od podtlakových hadičiek až po elektroniku v turbe, ako prvý krok choď na poriadnu diagnostiku, inak je to len hádanie, a k vstrekom, tie si určite "neprefúkol", keď sú náhodou upchaté, tak s tým už nič neurobíš.

spekter
Autor témy

Pondelok, 30. Septembra 2013, 21:40

turbo mam este mechanicke vraj, ale mas pravdu musim spravit najprv diagnostiku noa uvidi sa ci sa nieco najde

spekter
Autor témy

Pondelok, 30. Septembra 2013, 22:46

a keby aj nahodou ze nejaky vstrek je upchany tak som nasiel ze nejaka voda Pro-tec cistic commonrailvstrekov timto veciam vie vraj pomoct

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Pondelok, 30. Septembra 2013, 22:56

spekter napísal:
a keby aj nahodou ze nejaky vstrek je upchany tak som nasiel ze nejaka voda Pro-tec cistic commonrailvstrekov timto veciam vie vraj pomoct

ak su v pecku tak im nepomoze ani svatena voda, no za pokus to stoji

spekter
Autor témy

Utorok, 1. Októbra 2013, 11:19

tak dnes som zistil taku vec hadica od egr co ide do chladica, mi mechanik povedal ze ako vytocim auto nad nejake otacky ked zabera turbo tak by mala byt natlakovana a nafuknuta a ze ta moja je poloprazdna ze je slby plniaci tlak...

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Utorok, 1. Októbra 2013, 11:33

spekter napísal:
tak dnes som zistil taku vec hadica od egr co ide do chladica, mi mechanik povedal ze ako vytocim auto nad nejake otacky ked zabera turbo tak by mala byt natlakovana a nafuknuta a ze ta moja je poloprazdna ze je slby plniaci tlak...

tak to by si mal vidiet aj na diagnostike

spekter
Autor témy

Utorok, 1. Októbra 2013, 16:28

egr ventil cisty pozeral som to akurat, tak isto hadica od turba aj cele koleno ok nikde neprefukuje tak isto som pozeral hadicu do egr a nic som nenasiel... :?:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní