... všetko o BMW ...

ViktorDDD napísal:myslíš e36 318tds hej? tam má spojka priemer 215mm, u e46 320d je to 228mm, tak neverím že to sadne

ja som tam raz strávil 18hodín v kuse tak nikdy nevieš . . .
 ja som tam raz strávil 18hodín v kuse tak nikdy nevieš . . . 
											 ale ci to ide este nevieme,no zo spodu uz mame prevodovku dotiahnutu k bloku a v pohodke,este tie blbe horne sruby kolo startru a skuska...ale tiez tomu neverim ze to tak pojde a aj ked tak nie na dlho asi,ale jak chcel kamos,tak sme spravili.
 ale ci to ide este nevieme,no zo spodu uz mame prevodovku dotiahnutu k bloku a v pohodke,este tie blbe horne sruby kolo startru a skuska...ale tiez tomu neverim ze to tak pojde a aj ked tak nie na dlho asi,ale jak chcel kamos,tak sme spravili. 
											 cawte klubaci
 cawte klubaci  leto za chvilku v pič
 leto za chvilku v pič 

Pežot napísal:Si chcel povedať, že prezúvaš?
 len ze zijem,lebo som tu skoro cele leto nebol.
 len ze zijem,lebo som tu skoro cele leto nebol. 

only joke
 only joke 

sme spolu s Milanom Dzadikom trosku pokecali o niejakych fotkach a promo videjku k autu,ktore vie spolu s kamaratom spachat
  sme spolu s Milanom Dzadikom trosku pokecali o niejakych fotkach a promo videjku k autu,ktore vie spolu s kamaratom spachat  .Dlho sa nečakalo a hned sme sa na to hodili aj ked nam prave v ten tyzden pocasie velmi nevychadzalo.Mino vybavil paradne miesto na fotenie v byvalich solivaroch v Prešove kde ked som zbadal tie schatrale murovane budovi,hned som vedel ze vsetko bude super.Noc pred tym prsalo a prsalo a aj tak som sa nedal zmiast a pastovali sme,experimentovali s pripravkom od autoglynu,ktory sa samozrejme osvedcil a chystam sa ho objednat ako svoj darcek pod stromcek
 .Dlho sa nečakalo a hned sme sa na to hodili aj ked nam prave v ten tyzden pocasie velmi nevychadzalo.Mino vybavil paradne miesto na fotenie v byvalich solivaroch v Prešove kde ked som zbadal tie schatrale murovane budovi,hned som vedel ze vsetko bude super.Noc pred tym prsalo a prsalo a aj tak som sa nedal zmiast a pastovali sme,experimentovali s pripravkom od autoglynu,ktory sa samozrejme osvedcil a chystam sa ho objednat ako svoj darcek pod stromcek   

pfuu ťažká šmakovica. Krásna mašina, naleštená čistá jak sa patrí ! kolečka seknú tej 39vine jka riť na šerbel
  pfuu ťažká šmakovica. Krásna mašina, naleštená čistá jak sa patrí ! kolečka seknú tej 39vine jka riť na šerbel   a fotky brutal. Tie rolling shots nemajú chybu. autoglym rulezz
 a fotky brutal. Tie rolling shots nemajú chybu. autoglym rulezz 
 kraaasa !!!
 kraaasa !!!