... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
matisek napísal:veruze hej, zlepsilo sa to - aj startovanie, aj zamykanie
Na povodnej bateri som mal teketo nieco![]()
Saurus napísal:
Tak to mnohé vysvetľuje...Myslím, že týmto sa Tvoj problém vyriešil.
Jazdí tá Tvoja X5 po NM? Nemáš nejaké foto celého auta, či ho náhodou nepoznám, ako Tvoju bývalú E46?
. Akurat raz vyhodilo "EEPROM-KI" chybu, ale nijako sa neprejavuje, tak to neriesim zatial. A diag. som nerobil, akurat som dal vymazat pamat zavad. Pojdem az ked sa nieco vyskytne...ordno napísal:ja som baterku odpojil a nic nezacalo hucat:)jedine co mi ostalo svietit bolo dsc ale to po par km zmizne.ja som daval vartu 110a ale nejak som si debil nepozrel rozmer a musel som snej odrezat tie spodne dorazy aby som ju tam dostal:)Ahoj
ktoru baterku si tam nakoniec kupil ? ja mam tiez este origo od vyroby a uz zacinam mat problemy so startom, takze ju chcem cim skor vymenit, aby som neskoncil ako ty :)
ozaj ked si ju menil ako si to spravil s alarmom, v manulae pisu, ze zacne po odpojeni baterky hucat :)
dik
miki012 napísal:ja som baterku odpojil a nic nezacalo hucat:)jedine co mi ostalo svietit bolo dsc ale to po par km zmizne.ja som daval vartu 110a ale nejak som si debil nepozrel rozmer a musel som snej odrezat tie spodne dorazy aby som ju tam dostal:)