Zdravim mám problém turbo mi zabírá od 2400otacek a pokud jsou otáčky nizsi tak auto je mrtvé to prostě nejede skoro , a v těch 2409otacek dostanu kopanec že to jede jak blázen když jsem ho koupil zavítalo při 2200 a je to horší pořád , typuju to na turbo je možné že když je vybehane později zabírá ? Jo a mám tolik oleje v sani že mi kape na vstrik čerpadlo kua naftu už nikdy s tím jsou jenom problémy jsem neviděl že by se bmw benzín posral jsem měl raději koupit 2,8i a to co bych dál za opravy bych raději projezdil
Čtyři válce stačí , když turbo tlačí !!!.............. Dělám si srandu 6vál je 6vál :)
Zle turbo. Moje pri 1800 uz opiera do sedacky mierne, ale druha E34 tiez s mechanikou je zdochnuta neskutocne, turbo tlaci len 0.9Bar miesto 1.1, v com by problem nebol, ale ten nastup plniaceho tlaku je v prdeli, tiez to zabera niekde od 2400. Nafta je dobra, ale tds nie.. asi tak
Este doplnim, ze z neho olej netecie, takze neviem presne co mu je.
kua naftu už nikdy s tím jsou jenom problémy jsem neviděl že by se bmw benzín posral jsem měl raději koupit 2,8i a to co bych dál za opravy bych raději projezdil
Aaale, srat sa moze oboje, ci benal, alebo diesel, a iked sa to mozno na prvy pohlad nezda, tak diesel je jednoduchsi na udrzbu, a aj lacnejsi, len si treba dat dve a dve dokopy, a trosku zratat Plakat nad posratym turbom za asi 60-80€ mi pride smiesne..