... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

samot
Auto: bmw e39 528i
Kraj: Žilinský

Re: E39 528i - Vysoká spotreba na BC oproti realu

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 08:11

Klubaci... :) moj problem vcera vecer vyriesil BOREC registrovany ako PetoK :thumbup:
Pristup k nazvem sa zakaznik 100% dozvedel som sa vela novych a myslim ze aj dolezitych informacii...
V konecnom dosledku sme poriesili aj nieco navyse a ja nemozem povedat nic ine len DAKUJEM a MAXIMALNA spokojnost ...
Je to clovek ktory naozaj vie co robi a nech to znie prehnane ... kto nezazie nevie...
Ja viem ze ked pride problem bude to prvy clovek ktoreho skusim vzdy oslovit :P
Dakujem aj uzivatelovi bmw klubu NADRO za odporucanie a radu koho mam skusit oslovit ... :thumbup:
Kazdy kto sa zapojil tiez dik ... =D> takze este raz Nadro diky za radu..
Peto tebe za prijemnu spolupracu pri odstranovani chyb a ziskavania novych info... :thumbup:
***ODPORUCAM***

Užívateľov profilový obrázok
serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 21:31

A v com bol problem? Asi nie v kalibracii...?
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

arco
Auto: E39 528iA Touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Septembra 2013, 10:44

U mna tiez vyriesene. V budikoch zostal zjavne stale nastaveny nejaky US parameter (galony). V MID aj nejakej dalsej jednotke to bolo spravne a nejak sa vsedky tri moduly nevedeli dohodnut.
Jararak asi vysvetli lepsie.

Jaro dakujem este raz za ochotu.
1997 BMW E39 528iA Touring
1997 BMW E36 318iA Touring "Notarztwagen" - RIP

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Septembra 2013, 11:44

Povodnemu majitelovi niekto kodoval anglictinu do budikov, podarilo sa mu to ale prepnut na UK/US jednotky, nieco poprepinal s5, ale vyzera, ze to zobral tak 50:50, proste jednotky tam boli ECE (l/100km), ale ratalo to v galonoch.
ked som pozeral info cez INPU v IKE tak bolo vsetko ratane v UK/US jednotkach, jednoducho tam boli mile, galony a tak (DIS ukazoval pekne v ECE jednotkach)
ked som si cez NCSexpert nacital IKE-IKE tak mi vyhodilo vsetko ako malo byt, zhodne mi to vyhodilo aj EWS-IKE, avsak dal som nim prekodovat auto

cez budiky mal koding index 1000

nasledne sme si dali testovaciu jazdu kde asi po 100m sa spametala ako pristrojovka tak MID, ze rata po novom a zacal hadzat normalne jednotky :) (skor by to malo byt, ze sa len IKE uvedomili a MID cital tie novouvedomele data, kebyze ma za tuto formulaciu airbone alebo petok chceli drbat ;)

moj predpoklad je, ze to bolo robene cez nejaky 3rd party kabel, carsoft napriklad a ten urobil chybu v niektorej adresacii :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných