... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Re: Skusenosti s BMW servismi

Piatok, 14. Júna 2013, 20:43

Dnes TOB

Pokracovanie :D z minulej nedokoncenej navstevy.

Dnes jednoducho na 1*.

Akoby pani z TOB citali komenty tu na klube. Takze pani z TOB ak citate toto forum dnes pochvala! =D> =D> =D>

jorge_sk
Auto: BMW 320xdT LCI (E91)
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Júla 2013, 14:16

Trosku to tu ozivim, a sice viete niekto ako je to s autorizovanymi servismi v Ba? V Lamaci uz totiz nie su. Je otvoreny novy servis v Auto palace na roznavskej (byvaly mazda). Ide o to ze je nejak ticho co sa udialo s Lamacom, s ktorym mali ale mnohi vratane mna len dobre skusenosti. Alebo presnejsie kde sa podeli ich mechanici? V auto palace tvrdia ze ti sikovnejsi presli k nim. V byvalom AWT (kde uz ku koncu nepachol ani pes) tvrdia ze su aj u nich. Vsetci sa v podstate chcalia cudzim perim. Pritom AWT ma tak pokazene renome ze sa cudujem ze tam niekto este chodi. Kade chodim pocuvam na nich len zle. Prave v AWT na zlatych to vyzera ze minimalne prijimaci technici ostali ich.

Vie sa niekto zasvetenejsie vyjadrit k tejto situacii autorizovanych servisov v ba? A najma kde sa podeli mechanici z lamaca?

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 4. Júla 2013, 22:25

Vyzera to tak, ze ich porozhadzovali kade tade. Mna nasrali do nepricetna. Objednaval som si este v Lamaci silenty na stabilizator, ze sa ozvu ked to dojde, ale ze uz to pride na roznavsku. Vravim vsak ok. Tri tyzdne ani obraz ani zvuk, kedze sa vymena uz blizila tak tam volam, ze co je, na nahradnych dieloch to dva dni nikto nebral. Obcas ked to dlho zvoni tak to prepoji asi na recepciu alebo co. Tak tete som opisal problem, ta ma hned prepojila na nahradne diely, 5 minut som tam pocuval hudbu kurva. Na dalsi den to iste, ked ma prevzala recepcia tak zas ma chcela prepojit tak som jej uz musel prizvukovat, ze nech tam ide osobne sa spytat (bola fakt ustretova). Za chvilu mi volala, ze jasne, uz to tu mate. Pridem poobede tam, clovek na nahradnych dieloch, ze nic take tam nie je. To uz som sa nasral, nastastie to zaregistroval, zacal patrat a nakoniec nasiel. V Motive som bol v utorok objednat diel a dnes mi uz volali, ze tam je, aj ked mi tam vraveli, ze si mam ja zavolat, lebo toho maju vela. Takze BA asi skor ten Motiv.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Milaaan

Sobota, 27. Júla 2013, 07:25

Spyder napísal:
Dobry den,
chcel by som sa spytat na vas nazor, menil som predne ramena + silenbloky ramena na 2003 E46 330d v neautorizovanom servise, cena materialu aj s pracou 420e. Je to podla vas primerana suma?

určite by ti viac poradili keby napišeš značku ramien...ale cca ramena stoja cez 230e myslím. čiže podla mna si mu tam enchal dosť.

steve
Auto: exE60, exF10, F26
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 15. Septembra 2013, 11:13

V Žiline - Rosine absolútne odporúčam p. Kaisa, ochota, prístup, vybavenie servisu, seriózne ceny .... http://bmw-auto.sk

dave71
Auto: BMW 535D Xdrive F10
Kraj: Košický

Pondelok, 23. Septembra 2013, 10:06

Po roku chodenia po Tempus Bavaria Košice,a Poprad a súkromných opravároch

už pri Tepluš Bavarii Košice a POPRAD na parkovisku nezaparkujem ani kolobežku !!!!!!!!

Tvária sa ako majstri sveta a po dvojtýždennom pobyte môjho 530d E60 len samé výhovorky
ako sa to nedá .... Do Popradu som s autom prišiel po vlastných a odišiel na odťahovke za 100 eur a s faktúrov 600Eur a doje....m autom.

V značkových servisoch nemajú servismani (amatéri nekompetentný meniči náhradných dielov) žiadnu motiváciu a veľkú fluktuáciu čiže za priem 3 mesiace. Ak sa s nimi bavím na tému bmw nemajú šajnu.Sú to zamestnaní nešťastníci bez záujmu.

Nechcem ohovárať len hovorím z vlastnej draho zaplatenej skúseností a vychádzam len z faktov
a nie mojich pocitov.

Radšej precestujem viac km do Zvolena do Bayern Partner (pozdravujem Braňa)
stále ma to vyjde lacnejšie a čo je hlavné,problém my vyriešili za čo iný po roku mi vytiahli len EURA z vrecka pomenili zbytočnosti čo som zaplatil a neporiešili nič.

V Bayern Partner sa do BMW fakt rozumejú z Braňom(majiteľ serv) keď rozprávam chytá sa v problematike vie o čom rozpráva baví ho to, z BMW technikou žije a hlavne používa rozum a vie súvislosťi. Špecializujú sa len na BMW

Značkový servis je len o veľkom showroome snobstve a image za iné pálky
Ak by bolo po mojom zobral by som im licenciu. Je to veľká hanba na BMW značku
a nefér pre majiteľov BMW

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Septembra 2013, 17:49

ved im uz tie licencie aj beru :D

http://hn.hnonline.sk/ekonomika-a-firmy ... est-583222

dave71
Auto: BMW 535D Xdrive F10
Kraj: Košický

Sobota, 28. Septembra 2013, 09:41

badbat329 napísal:
ved im uz tie licencie aj beru :D

stanleyy
Auto: G30 530xD, F20 116i

Utorok, 1. Októbra 2013, 10:30

uz to vraj zabalili:
http://www.topky.sk/cl/7/1363566/Najvac ... epustanie-

najpr autobavaria a teraz toto.. jedna vec je to, ze im nechcu predlzit zmluvy. ale tie nenormalne cakacie doby na diely, ktore su v poslednej dobe, to je nieco neskutocne. Vie niekto, co sa tam vobec deje??
G30 530d xDrive, F20 116i, ex F31 328i xDrive, ex BMW 525d F10, ex BMW 320d e90

doublevanos
Auto: BMW E39 528iA

Štvrtok, 3. Októbra 2013, 09:54

Najradsej mam to ako sa to vsetko hodilo na BMW vseobecne. Ale novinari su uz taky. BMW nezrusilo zmluvy zo Slovenskymi pobockami ale BMW VERTRIEBS co nie je centrala BMW ale nejaka dcerska spolocnost v Rakusku zrusila zmluvy. Takto kazia meno celej znacne ze nedodava diely.

A vcera vo spravach to jeden povedal ale az na konci. Skutocny dovod je ten ze ak nesplnis predajne quoty tak ta kapitalista zatvori a to je normalne pre akykolvek biznis. Nerobis obrat, dovidenia... A niet sa comu cudovat ked tu clovek cita ako sa Slovenske pobocky ktore boli zatvorene spravaju k zakaznikom. Hold slovo sa siri a ked si niekto spravi zle meno postupne prestanu klienti chodit...

Za vsetko mozu generalny riaditelia Slovenskych pobociek...
TECHNIK IST NICHT KOMPLIZIERT - BMW

pekar
Auto: BMW 320d 100kw
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 11:43

ahojte chalani neviete mi poradiť dobrého mechanika okolie BB potrebujem vymeniť trysky diely všetky mám. E46, 100kw, 2001

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 15:18

vo zvolene bmwzvolen.sk
zleho slova som na nich nepocul.

Zemo
Auto: F36 435d

Streda, 9. Októbra 2013, 10:18

doublevanos napísal:
Najradsej mam to ako sa to vsetko hodilo na BMW vseobecne. Ale novinari su uz taky. BMW nezrusilo zmluvy zo Slovenskymi pobockami ale BMW VERTRIEBS co nie je centrala BMW ale nejaka dcerska spolocnost v Rakusku zrusila zmluvy. Takto kazia meno celej znacne ze nedodava diely.

A vcera vo spravach to jeden povedal ale az na konci. Skutocny dovod je ten ze ak nesplnis predajne quoty tak ta kapitalista zatvori a to je normalne pre akykolvek biznis. Nerobis obrat, dovidenia... A niet sa comu cudovat ked tu clovek cita ako sa Slovenske pobocky ktore boli zatvorene spravaju k zakaznikom. Hold slovo sa siri a ked si niekto spravi zle meno postupne prestanu klienti chodit...

Za vsetko mozu generalny riaditelia Slovenskych pobociek...

Presne tak. U mna napriklad BMW ako znacka tymto krokom stupla ked sa zbavila servisov a predajni s katastrofalnou urovnou. Akurat by ma zaujimalo co bolo vo veci pri Auto Bavaria v Lamaci, kedze na nich boli vacsinou pozitivne ohlasy.

pekar
Auto: BMW 320d 100kw

Streda, 9. Októbra 2013, 10:31

Ebola ďakujem ale po skúsenosti s BMW servisom v BB som na autorizované servisy zanevrel tak to radšej nie. ale našiel som ochotných chalanov v Badíne.
Síce trysky vymenené ale auto stále nejde ale to sem nepatrí.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Piatok, 11. Októbra 2013, 10:40

to ale nieje autorizovany servis ako ho poznas. ziadny showroom a podobne hluposti. a viac ludi tu ti potvrdi, ze sa vyznaju a niesu len menici dielov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných