... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Kraj: Žilinský

Re: E90/320d- xenonova prestavba

Streda, 25. Novembra 2009, 08:44

ak mas original xenon aj s certifikatom, tak pohoda, ak nie, tak ti nepomoze ani automaticke dvihanie ani ostrekovace nic.
ja mam bixenon, ale napr nemam ostrekovace, tak preco to ti zmrdi potrebuju pri dodatocne zabudovanych? a bavil som sa o tom s mojim mechanikom, ked si kupoval novu e90 tak ze vyslovene nechcel ostrekovace, kedze to je vacsinou blbost, zadrbe ti to auto a mina samo od seba vodu... a s policiou ani on, ani ja, zatial ziaden problem.

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Novembra 2009, 11:16

barabas napísal:
...ja mam bixenon, ale napr nemam ostrekovace...a bavil som sa o tom s mojim mechanikom, ked si kupoval novu e90 tak ze vyslovene nechcel ostrekovace, kedze to je vacsinou blbost, zadrbe ti to auto a mina samo od seba vodu...

dopredu pardon za OT, ale to sa dalo zobrat xenony bez ostrekovacov? :shock: ja ked som objednaval, tak som mohol vysvetlovat, ze su mi nanic a preco mam za ne este aj priplacat ale vraj je to podmienka pri xenonoch, ze samostatne sa to neda objednat [-( tak ich aspon nepustam, pokial packu nepritiahnem uplne, ale len parkrat jemne, tak sa ostrekovace svetiel neaktivuju
Subaru WRX STi

eklipss
Autor témy
Auto: E90 320D
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 6. Decembra 2009, 14:55

no tak som to vyriešil... 10000 uF kondík krásne paralelne....bez chyby....stretol som sa ešte s jednou zaujímavosťou, ktorá ovplivňuje blikanie xenonov pri štarte... čím dlhší je vodič medzi výbojkou a štartérom, tým má výbojka viac problémov nakopnúť sa...

marek M3
Auto: BMW e46 320d
Kraj: Košický

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 21:14

nazdar kupil som xenon prestavbu na bmw e46 a ak auto neni nastartovane tak svetla svietia ak nastartujem po chvyli sa vypne jeden a tak druhy ty vravis ze sa stym neda nic robit

Gti.s
Auto: Bmw 330D
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Septembra 2013, 06:35

marek M3 napísal:
nazdar kupil som xenon prestavbu na bmw e46 a ak auto neni nastartovane tak svetla svietia ak nastartujem po chvyli sa vypne jeden a tak druhy ty vravis ze sa stym neda nic robit

proč to nejde jednoduše zarovka 55w xenon jen 35w a tady je ta chyba kup si toto ke xenonom.př..http://www.hifiauto.cz/Xenony-C204/Eliminator-chybovych-hlaseni-pro-xenony-P830/

BMW – od roku 1996 se objevuje chybová hláška na palubním OC, vozy od roku 1999 dokází k blikání světlometů Většina vozů od roku výroby 2006 vyžaduje montáž eliminátorů.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných