... všetko o BMW ...

mmracing.sk

ferguson
Autor témy
Auto: E34 525TDS
Kraj: Zahraničie

čerpadla E34 TDS

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 15:20

Zdravím Vás,mám problém s elektronickou hlavou čerpadla teď je zvednutá dávka posunutím hlavy auto jede ale hrozně, reakce na plyn žádna nejde do otáček,rozhodl jsem se to řešit.No jo ,ale auto bylo u čerpadláře a ten mi vykládal že čerpadlo co je v autě je z 525TDčka říkam OK,potom jsem našel u známého co měl E34 TDSo čerpadlo po repasi.No jo ,tak jsem si říkal že bych to zaměnil,ale jsou tu nějaké neshody.V mém TDSu je čerpadlo s přepadem kolmo nahoru a typ je R 515 což odpovídá 13 51 2 244 539.
Ale tento typ čerpadla který se prodává na jistých inzertních serverech má přepad z boku ale číselné označení je stejné,takže to je jedna věc co mi nesedí.To čerpadlo ,které jsem dostal je označení R 300-1 což odpovídá 0 460 406 995.Auto je rok 1992 a je to opravdu TDso intercooler má.Takže Vás prosím o nějaké vysvětlení a radu jaké čerpadlo tam mám dát aby komunikovalo s ŘJ .Jelikož mi bylo řečeno že to R 300-1 tam nepůjde dát že to auto už nenastartuje jelikož nebude komunikovat s ŘJ.A nebo mám přejít na mechaniku co radíte ?Děkuji Vám předem

PS:ještě mě napadlo jestli ten čerpadlář nemyslel že tam je čerpadlo z 524TD no ale to by to zas nemělo tempomat pokud se nemýlím?Ten člověk říkal že tam je upravená elektronika aby tam jelo to čerpadlo co v tom je.Jiné tam už prý dát nejde.Jedině zase upravit elektroniku ale nevím jakým způsobem je upravena.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: čerpadla E34 TDS

Štvrtok, 19. Septembra 2013, 19:14

Co su to za zmatky zase? V E34 najdes iba tri druhy cerpadla, mechanicke, ktore poznas ak niesi slepy, pretoze donho ide lanko plynu (nie od vyroby), a potom do roku 1993 s prepadom kolmo hore, co je starsi typ, a po 93 s prepadom do zadu, novsi typ. Je uplne jedno ci ej to TD alebo TDS, a hlavu z novsieho na starsi, ani naopak, proste nedas, ina riadiaca jednotka, iny princip funkcnosti snimania polohy.. takze tam zase mozes dat iba s prepadom hore.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní