takže ako príčinu mojho problému s kúrením ste označili vodný ventil....aj diagnostika to tak vypísala... no ale kde je ? pozeral som fotky po nete..tak má byť tam šoferovej strane...ale tam nič nie je...ani filter palivový tam nie je...
Skus to odfotit tak, aby tam bol aj priestor hned za svetlom....na 2litroch je to kusok za svetlom, a na tvojihc ten priestor vidiet nie je, preto Ti neviem poradit, ci sa nachdza na tom istom mieste aj na 3 litroch.
ja vidim jedno, ten ventil je vybraty z toho auta.......hadice z kurenia idu priamo do motora,jedna ma ist do kurenia a druha cez vodny ventil naspet do motora...
toho som sa bál...prečo to niekto preboha robil ? ...no nič...ako to teda dať do poriadku ? ...potrebujem fakt pomoc..lebo si s tým neviem dať rady.....
no viem že tam vzadu je vodný ventil...a to do čoho ide hadička bude držiak palivového filtra nejaký.......ináč...neviem čo su to tam za veci.......ináč otázka....330 D 135 kw ..ročník 2000...to tam má rozmiestnené tak isto ?...jeden moj známi má také auto...tak by som mohol tam ponazerať...ako to má vypadať
presne to aj diagnostika vypísala, vodný ventil a predhrev motora...na to som zabudol skoro aj na ten predhrev....ako vypadá ten predhrev ? resp...ktorá šípka to je