... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
stanleyt318 napísal:ahoj, ja mam tiez problemy s chrbticou kvoli posilke a tak... a mam zakladne sedacky vo svojej e90, kozene, a ziaden problem... v lete som odsoferoval makarsku hore dolu a v pohode ziadne problem. Pravdu povediac neviem co sa to tu riesi co sa tych sedaciek tyka...
samozrejme, ze v sedme co som mal kedysi to bolo ako v kresle v obyvacke, teda omnoho lepsie, ale ani toto nemas sedenie ako na lavici (ako mam pocit, ze to tu vela ludi na fore opisuje...) , myslim, ze sam uvidis casom ked odskusas...
mmel napísal:Sedacky najskor skusim ze co to spravi s mojim chrbtom, sice mam len 22, ale mam casto bolesti chrbta koli posilke, tak dufam ze mi to ten bavorak nespocita. Tie svetla aj ked su len obycajne tak je tam ten obrys kruhu ? alebo tam musim dat tie AE, aby to tak vyzeralo ? dakujem :)
mmel napísal:Ale jedna chyba tam predsa len je. Auto ma bmw radio profesional. Po nejakom case (cca 45 minut) jazdy zacal display radia stracat pixely. Proste akoby tam boli cierne miesta. Ked som doma zaparkoval a nechal auto hodinku stat, vratil som sa, zapal auto a display radia bol ok. Co stym je ? cital som vraj je to bezne na BMW radiach, ale nenasiel som nikde ako to opravit... dost mi to pokazilo pekny den.
Kallon napísal:
je to bezna spotrebna zalezitost dnesnych aut, predsa auto uz ma 4 roky a teda aj radio, konci planovana zivotnost.pixely na radiu uz odchadzaju na vecny odpocinok
bude ti to robit najma v lete v horucavach a potom v zime v mrazoch. na jar je to celkom OK.
PeqpeK napísal:kamo nestras, moje ma uz tiez styri roky a keby mi nieco taketo zacne odchadzat, tak ma to bude velmi nasierat
Kallon napísal:
ja ta nestrasim, je to tak, so vsetkymi spotrebnymi vecami. po styroch rokoch ta auto uz len bude prekvapovat tym co este funguje
ja som svoju E90 kupoval ako 4-rocnu, po roku zacali odchadzat pixely presne ako opisuje mmel
mmel napísal:tak cital som na vela zahranicnych forach, ze je to bezna vec, jednoducho to vraj suvisy s teplotou v kabine a tiez s dennym svetlom. Ono to neni az take zle, je to vsetko citatelne, lenze je to tam a to mi vadi, samozrejme. Uz som pisal s Airbornom, vraj to dokaze opravit, takze som v klude. Kallon, ako si riesil ty to radio ? menil si to cele ?