... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Re: xenony - svietivost

Pondelok, 9. Septembra 2013, 22:17

m4x napísal:
...inak skusal som ciny d2s z hid sady vraj 4300k ale v skutocnosti zrejme 6000k a origo philipsi co som nedavno kupil 4300k a svietivost mi pride rovnaka, takze na vybojkach extra nezalezi, aj ked neviem nakolko je v nich skutocny rozdiel (aj technologicky)

Lenze cinske budu dobre svietit iba par mesiacov :wink: .

caknakist
Auto: E38
Kraj: Zahraničie

Utorok, 10. Septembra 2013, 08:24

tyhle témata mě fakt ničí. Mohl by se mi ozvat nějáký MOD, že bych napsal nějáký FAQ ohledně xenonových světel, výbojek a podobně? A někam to pověsit, kde by to každý našel. Protože to jsou pořád dokola stejné bludy, já chápu, že lidi, kteří se tomu nevěnují, tak tomu nerozumí (stejně jako já nerozumím třeba motorům) ale když už tomu nerozumím, tak někomu přece nebudu radit hlouposti....

alfi666

Utorok, 10. Septembra 2013, 10:22

caknakist napísal:
když už tomu nerozumím, tak někomu přece nebudu radit hlouposti....

Tomu sa tu zial nevyhneme ;)

Ak spravis nejaky zmysluplny FAQ tak ho kludne mozme dat ako dolezitu temu
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 10. Septembra 2013, 16:17

Temu som zalozil preto, lebo som ziadnu taku nenasiel :) a k veci
1. Dal som dole krytku a pozrel sa priamo na vybojku tak je tam D1S Philips
2. Prelestenie svetiel pomohlo dost aj napriek tomu, ze svetla boli poskodene minimalne
3. Na zaklade tvrdenia clena ktory reagoval na toto vlakno vymena vybojok znatelne pomohla
4. Je mi jasne ze to nebude svietit ako na ani nie dvoj rocnom F-ku
5. Mam mensi problem :D nesvieti mi lava dioda v kruzkoch, bola vymenena za novu a nic, tak som to vsetko premeral a zistil som ze napajanie diody nema vobec napatie :/ a hladat chybu v kabloch je samovrazda. Za dalsie uvazoval som ako to spravim lebo to dost vidiet v tme ze to nesvieti a napojit to na "mihalnice asi nieje dobre riesenie kedze ziarlvka tam ma 1,5w a led ma 10w. A jedine kam to mozem napojit je but tato mihalnica alebo priamo tam kde je napojeny xenon ale nevcem nic dojebkat :D dalsie gadzovske riesenie jeprepojit to s druhou stranou ale zase si to potiahne 20w neviem a posledne riesenie je vymenit to za 5w a napojit na jednu stranu ? Pomoooc :D

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Septembra 2013, 18:04

gabikh napísal:
Temu som zalozil preto, lebo som ziadnu taku nenasiel :) a k veci
1. Dal som dole krytku a pozrel sa priamo na vybojku tak je tam D1S Philips
2. Prelestenie svetiel pomohlo dost aj napriek tomu, ze svetla boli poskodene minimalne
3. Na zaklade tvrdenia clena ktory reagoval na toto vlakno vymena vybojok znatelne pomohla
4. Je mi jasne ze to nebude svietit ako na ani nie dvoj rocnom F-ku
5. Mam mensi problem :D nesvieti mi lava dioda v kruzkoch, bola vymenena za novu a nic, tak som to vsetko premeral a zistil som ze napajanie diody nema vobec napatie :/ a hladat chybu v kabloch je samovrazda. Za dalsie uvazoval som ako to spravim lebo to dost vidiet v tme ze to nesvieti a napojit to na "mihalnice asi nieje dobre riesenie kedze ziarlvka tam ma 1,5w a led ma 10w. A jedine kam to mozem napojit je but tato mihalnica alebo priamo tam kde je napojeny xenon ale nevcem nic dojebkat :D dalsie gadzovske riesenie jeprepojit to s druhou stranou ale zase si to potiahne 20w neviem a posledne riesenie je vymenit to za 5w a napojit na jednu stranu ? Pomoooc :D

alebo vymenit litcht modul? :)

gabikh
Autor témy

Streda, 11. Septembra 2013, 00:19

no menit lichtmodul koli parkovacke mi pride troska pritiahnute za vlasy kedze to ide sprait aj inak a jednoduchsie akurat ze mi bude stale hlasit ziarovku ale aj to sa myslim da spravit a za dalsie to nemusi byt modul ale mohol prdnut kablik :) takze ja hladam homemade riesenie ktore bude ucelove.
PeqpeK napísal:
alebo vymenit litcht modul? :)

PeqpeK

Streda, 11. Septembra 2013, 00:22

gabikh napísal:
no menit lichtmodul koli parkovacke mi pride troska pritiahnute za vlasy kedze to ide sprait aj inak a jednoduchsie akurat ze mi bude stale hlasit ziarovku ale aj to sa myslim da spravit a za dalsie to nemusi byt modul ale mohol prdnut kablik :) takze ja hladam homemade riesenie ktore bude ucelove.

ale ja som to myslel ze vymenit s niekym a uvidis ci to bolo modulom a ked nie tak uz jedine kablovacka

gabikh
Autor témy

Streda, 11. Septembra 2013, 00:36

ahaaa no potom beriem spat ;) len to musim zhanat niekoho kto ma adaptivne svetla :X
PeqpeK napísal:
ale ja som to myslel ze vymenit s niekym a uvidis ci to bolo modulom a ked nie tak uz jedine kablovacka

PeqpeK

Streda, 11. Septembra 2013, 07:59

gabikh napísal:
ahaaa no potom beriem spat ;) len to musim zhanat niekoho kto ma adaptivne svetla :X

ja mam :D

gabikh
Autor témy

Streda, 11. Septembra 2013, 08:47

srandista :D ved to len cca 400km :D
PeqpeK napísal:
ja mam :D

gabikh
Autor témy

Piatok, 13. Septembra 2013, 18:21

ak uz xenon zacina chatat fialovu farbu tak vybojka ide do prdele tak je? :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 13. Septembra 2013, 18:58

Tak jest! - ked svieti na fialovo, tak ti xenon hovori: "Mily gabikh, coskoro sa poberiem do pici, tak ma rac prosim vymenit. S uctou, tvoj xenon!"
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

gabikh
Autor témy

Nedeľa, 15. Septembra 2013, 21:24

:D tak jest no minule sa nevdel nastartovat :D ale teraz zase ide ale to svetlo je fialove ako u teplych bratov :D tak idem objednat nove philips D1S 4300K
voMacK napísal:
Tak jest! - ked svieti na fialovo, tak ti xenon hovori: "Mily gabikh, coskoro sa poberiem do pici, tak ma rac prosim vymenit. S uctou, tvoj xenon!"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní