... všetko o BMW ...
bmw7 napísal:Auto už bolo kúpené s takouto vadou, mechanik už skúšal všetko, aj na skúšku postupne vymieňal komponenty zo svojho BMW/rovnaký typ,ale automat/, zatiaľ nič nepomohlo, ĎAKUJEM všetkým, hľadáme ďalej a vychádza mi to logicky skúšať "live", kým sa zistí čo postupne prestane fungovať......
bmw7 napísal:Pozdravujem všetkých,
na túto tému tu je veľa popísané, ALE KONKRÉTNE O ROVNAKEJ ZÁVADE SOM SA TU,ANI NIKDE INDE NEDOČÍTAL,ak niekto vyriešil rovnaký problém, budem veľmi vďačný za radu. Motor mi zaberá až od cca 2200-2300 ot/min. aj to len na asi dve sekundy, potom znova poľaví. Toto sa deje postupne pri všetkých zaradených stupňoch. ŽIADNA DIAGNOSTIKA NEVYPISUJE CHYBU!!! - bolo už na troch diagnostikách /originál BMW/. Všetky hadice, elektr. ventil, čerpadlá, podtlaky, trysky,žhaviče,turbo,EGR ventil,váha vzduchu SÚ V PORIADKU. Poriadny záber má motor až po odpojení váhy vzduchu /tá je takmer úplne nová/, tam je samozrejme potom problém so spotrebou, emisiami atď.........Z výfuku neprúdi takmer žiadny viditeľný dym, ani čierny,biely, či modrý.
VIETE NIEKTO ODBORNE A PRAKTICKY PORADIŤ ?????????????????????????????????????????????
VŠETKÝM VOPRED ĎAKUJEM