... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

kiwi666666
Auto: BMW E46
Kraj: Trenčiansky

Re: E46 stahovanie okien

Pondelok, 15. Apríla 2013, 16:50

Zdravím páni, chcem sa spýtať vzadu mám dorábané okná do elektriky, všetko išlo v pohode a teraz mi obidve prestali fungovať. Pozeral som poistky, poistka od zadných okien bola roztečená od tepla ale nie zničená, dal som novú aj tak to nepomohlo chcem sa spýtať kde by mohla byť chyba pretože to motorčekov nejde prúd. Kde hladať chybu ?

hmlisto
Kraj: Trnavský

Piatok, 13. Septembra 2013, 12:01

Caute
Ja mam tiez problem s vodicovym oknom...dole ide v pohode...ale hore sa v polovici zadrhava az zastane alebo sa horko tazko dostane hore...na zaciatku plynule a v strede zmeni zvuk ...a pred koncom uz ide zase ako ma...
Vie niekto poradit?
Dakujem

svanto66
Auto: E91 318d LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 13. Septembra 2013, 19:12

hmlisto napísal:
Caute
Ja mam tiez problem s vodicovym oknom...dole ide v pohode...ale hore sa v polovici zadrhava az zastane alebo sa horko tazko dostane hore...na zaciatku plynule a v strede zmeni zvuk ...a pred koncom uz ide zase ako ma...
Vie niekto poradit?
Dakujem

zober si nejaku handricku a namoc si roh..stiahni okno uplne dole..mokry roh handricky strc do medzery v ktorej chodi okno hore dole (B stlpik) a vyutieraj ho od spiny..potom druhy roh handricky si nastriekaj nejakym silikonovym olejom (alebo aj WDckom) a prebehni opat tu listu v ktorej beha okno..pobehaj par krat s oknom hore dole a bude to v pohode na cca rok :) mne to pomohlo..kamosovy som to tiez robil na E46 a pomohlo a chodi to ako nove :)
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných