diky moc , strasne dlouho jsem chtel nejake fotky mokreho auta nebo za deste a konecne se to povedlo . Ta prvni fotka mi udelala nejvetsi radost , tu mam v planu si nechat vytisknout jako fotoobraz a doma si ho povesit .
Myslim tuhle fotku , v plnem rozliseni 60x40 cm tak jsem zvedavy , co z toho bude
Prílohy
Naposledy upravil/-a setik v Nedeľa, 25. Januára 2015, 11:12, upravené celkom 1 krát.
Po delsim premysleni a uvazovani , jsem se rozhodl , ze sveho mazlika dam k prodeji . Kdyby jste nekdo mel zajem nebo by jste o nekom vedeli , tak zde je odkaz na inzerat -> http://www.sportovnivozy.cz/46031-bmw-3 ... cket-praha
diky , tak si mel pravdu , auto se prodalo behem 5ti dnu - 8.9.2013 se dalo na inzerci a dnes v patek 13.9.2013 odjelo s novym majitelem do Vsetina , takze celkem rychlovka.Doufam , ze auto bude slouzit minimalne tak dobre jako me a ze bude novy majitel spokojen.Bude mi ti auto hodne chybet , bylo perfektni , ale je v dobrych rukou , tak aspon to me tesi :)
Brani mi v tom finance..., predtim jsme byli dva, takze se to lepe tahlo, ted uz jsem nejakou dobu sam a nemel bych na to, abych rval zase tolik penez jen do auta.
Brani mi v tom finance..., predtim jsme byli dva, takze se to lepe tahlo, ted uz jsem nejakou dobu sam a nemel bych na to, abych rval zase tolik penez jen do auta.
páči sa mi že auto bola najväčšia chyba u teba, potom žena nechýba srandujem samozrejme a verím že sa to dá dokopy všetko a zase nám niečo ukážeš