... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

array
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Stocenie KM "2"

Utorok, 22. Apríla 2008, 08:18

caute,

aby som vec uviedol na spravnu mieru. kupil som auto, pre seba, nie na dalsi obchod, a problem bol len v tom, ze kazdy kto ho ocumuje trosku mozno zavidi a preto hned jebu tie reci, ze kolko to ma km a ze je to 10 rocna pica atd. jasne ze nikto z nich nemal bmw, nevie ze bmw moze but lepsie s 300tKm ako fiesta s 50tKm. tak som si ho chcel len trosku omladit, pre svoju potrebu.
mali sme predtym bmw e39 520i, a ked sme ho predavali malo snad 400 tisic a jazdilo neuveritelne. ja som si kupil e36 ma 130 tisic a chcel som ho dostat o nejakych 40 tisic dole ale seriem na to, aj ked ma tie zavistlive reci niektorych kamaratov znervoznuju.

takze tolko

Nitro
Auto: e91, 320D
Kraj: Žilinský

Utorok, 22. Apríla 2008, 09:12

...kasli na stacanie.... prevez ich v nom a hned sa im zavru huby.... ja mam na 323ke 228t a som velice spokojny.... :wink:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Apríla 2008, 09:14

mam mierne podobny problem, potrebujem stocit km na 0 (slovom na nulu).
ak vie niekto stocit km, prosim SS. dik..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

pablo_s
Auto: G21 320xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 22. Apríla 2008, 09:22

myslim ze mmracing (mmracing.sk) by to mal robit, samozrejme je tam aj napisane na ake ucely, len si nei som isty ci nahodou nerobia kopirovanie z poskodenych do novych.. lok http://www.mmracing.sk/auta/tachometre

BlackMW

Utorok, 22. Apríla 2008, 09:35

vlastne doma ho viem pretocit cez milion a pretece na nulu, otazka je ale aku rychlost zvlada tachac pocitat,
lebo ked len 300 km, tak to budem muset nechat bezat 100 dni :P
Obrázok

array
Autor témy

Utorok, 22. Apríla 2008, 09:35

Nitro napísal:
...kasli na stacanie.... prevez ich v nom a hned sa im zavru huby.... ja mam na 323ke 228t a som velice spokojny.... :wink:

ved hej, asi im dam priucku v ostrej zakrute :)
servis robis sam, ci orig v BMW? spokojny som s autom aj ja, v podstate nad ocakavania aj co sa spotreby tyka a je v nom vsetko. chcel som co mozno najviac. reku ked uz starsie, lebo doteraz som starsie nemal, tak aspon nech je tam vsetko.
problem mam taky detail - ked idem po nerovnej ceste nieco mi akoby rezonuje niekde v miestach od radia smerom dole. neviem co. nie je to take hrozne, ale aj tak to chcem odstranit a druhy problem je vacsi - xenony, vcera som ich uz skoro rozbil kladivom. dal som do fora clanok, ak by niekto vedel pomoct.

slamec

Utorok, 22. Apríla 2008, 10:04

aspoň vidieť koľko vydrží BMW :lol:

BlackMW

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 10:51

keby chcel niekto predat auto co ma malo nabehanych km,
tak mozem pomoct natocit nejake kilaky, aby si kupujuci nemysleli ze je to stocene :wink:
zatial viem spravit 2500 km za noc, pracujem na chiptuningu
ale o moc vyssie to asi nepojde kvoli konstrukcii budikov..
Natocene km su skutocne ako keby sa tocila zadna naprava, ziadne prepisovanie !! :D

[youtube]_5iAz7tzkhA[/youtube]
Obrázok

array
Autor témy

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 11:01

BlackMW napísal:
keby chcel niekto predat auto co ma malo nabehanych km,
tak mozem pomoct natocit nejake kilaky, aby si kupujuci nemysleli ze je to stocene :wink:
zatial viem spravit 2500 km za noc, pracujem na chiptuningu
ale o moc vyssie to asi nepojde kvoli konstrukcii budikov..
Natocene km su skutocne ako keby sa tocila zadna naprava, ziadne prepisovanie !! :D

[youtube]_5iAz7tzkhA[/youtube]

zaujimave. pocul som uz o tom, ale myslel som, ze je to len akasi sranda, vsak kto by daval viac a zbytocne. stretol som sa inak aj s pripadom, ze auto malo strasne malo na svoj vek, ale vtedy by to malo byt z tech.stavu vozidla jasne. ja by som si urcite nedal naslapat na auto nejakych 50 kilo len tak.
skoda, ze u nas neexistuje historia vozidla ako v amerike. doviezol som pred asi 3 rokmi 2002 Jeepa Grand Che. 4,7 a malo to len 12000 mil. auto malo cca 2,5 roka ked som ho mal a kazdy sa len cudoval ze kolko malo to ma nebehane, ale takych mudrcov, ktori by zacali kecat ze to je stocene by som s usmevom vyjebal z garaze a pustil na nich psa. cena za auto vsak bola taka, ze takejto sorte insolventnejsich som sa vyhol. ale spat k historii - zaplatil som 25 USD a dostal som komplet historiu vozidla asi na 8 stran, kde boli vsetky zmeny, servisy, atd. drzitelia, majitelia, pocet nabehanych km, stav vozidla atd. tam bolo napisane, ze priemerny vykon vozidla za rok prevadzky bol 6,500 mil. takze ok. skoda ze u nas nic take nefunguje a zrejme bude strasne dlho trvat kym to zavedu. neviem kto by spatne nahadzoval udaje starych suniek co tu jazdia.

jozi_bmw

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 20:57

mne tiez nedavno v auto-motiv povedali skutocny stav km z kluca a je tam rozdiel 38t km co bolo stocenych. ci to bolo este v nemecku alebo tu na slovensku kym som to kupil (max mesiac) neviem.
no neriesim. ak to budem niekedy v dalekej buducnosti predavat, nemam co tajit. 38t km stocenych, nie mnou, mozu si to overit v bmw.
ludi co stacaju km by som vesal. :evil: :evil: :evil:
Ford Focus Turnier 100PS 2009 Obrázok
Yamaha XJ6 78PS 2011

Ex: BMW E46 320d Touring 150PS 2002
Ex: BMW E46 323i 170PS 1999
Ex: Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi 116PS 2003

jani

Piatok, 25. Apríla 2008, 19:10

jozi_bmw napísal:
mne tiez nedavno v auto-motiv povedali skutocny stav km z kluca a je tam rozdiel 38t km co bolo stocenych. ci to bolo este v nemecku alebo tu na slovensku kym som to kupil (max mesiac) neviem.
no neriesim. ak to budem niekedy v dalekej buducnosti predavat, nemam co tajit. 38t km stocenych, nie mnou, mozu si to overit v bmw.
ludi co stacaju km by som vesal. :evil: :evil: :evil:

este to je dost malo 38t km podla mna dakto staca o 100t a viac....ale isto si to bude cenit buduci majitel ze povies ze su stocene km ked budes predavat auto nahodou,aspon bude vediet ze niekto poriadni predava auto a nie daky ojebav.c...aby sa im kkt nepostavil ktory stacaju kilometre :evil:

Nitro
Auto: e91, 320D
Kraj: Žilinský

Piatok, 25. Apríla 2008, 20:05

array napísal:

servis robis sam, ci orig v BMW?

servis si robim iba sam.... nikomu inemu neverim.... paranoja sa vola moja diagnoza :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok

jozi_bmw

Sobota, 26. Apríla 2008, 10:03

Nitro napísal:
servis si robim iba sam.... nikomu inemu neverim.... paranoja sa vola moja diagnoza :lol: :lol: :lol: :lol:

mam nieco podobne akurat s tym rozdielom, ze si servis nerobim sam, ale vacsinou ak je to i len trochu mozne som pri aute. dokonca aj minule v auto-motiv co podla niektorych pohladov mechanikov asi nieje bezne :twisted:
taka situacia ked som nebol pri aute bola zatial iba jedna ked mi menili spojku 8)
Ford Focus Turnier 100PS 2009 Obrázok
Yamaha XJ6 78PS 2011

Ex: BMW E46 320d Touring 150PS 2002
Ex: BMW E46 323i 170PS 1999
Ex: Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi 116PS 2003

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných