... všetko o BMW ...
scdylan530 napísal:skus diagnostiku,či je všetko ako má byť...
dzur napísal:
skusim
uvidim co to vypise :-)
dzur napísal:
Nemoze to byt poistka ked mi nesvieti display???ale tlacitka svietia ...
tomikelly napísal:To že sa točí ventilátor samovoľne to ako Jano hovorí zvykne robiť ježko. A áno máš prvdu keď nesvieti je to poistka F9 v odkladacej skrinke ale to len v tom prípade že kvôli niečomu prehorela ináč môže byť problém aj v samotnom paneli keďže je to RJ kúrenia. Celé kúrenie a klimatizáciu ovláda tento panel iná riadiaca tam už nie je. Tento panel sám spína čerpadlo klímy, otáča klapky na distribúciu vzduchu a teploty, vyhrieva okno, jediná vec čo je ešte za ním je ježko lebo to je výkonový prvok na riadenie otáčok ventilátora čo by bolo do panelu zbytočné montovať už len z toho dôvodu že ten ventilátor má určitý odber a na ten myslím ako regulátor je tam tranzistor a ten treba chladiť preto je tam ježko. Teda ak by bola poistka tak je to F9.
Lipi napísal:može to byt ten ježko alebo panel ma svoj svet..
dzur napísal:
OK skusim toho jezka este vymenit ale zaujimave ze mi odisli dve veci panel a jezko naraz????
jararak napísal:btw daval si panel z rovnakej generacie (pred alebo polift?) - lebo toto sa stalo uzivatelovi pelo - nesla mu potom klimova vrtula - do poliftu dal predliftovi panel
el_dodis napísal:ja som mal "jezka" uz novsi model a tento peoblem sa vyskytol aj u mna...vymenil som poistku a vsetko zacalo bezat ako ma