... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

emett
Autor témy
Auto: e36 coupe 320i
Kraj: Košický

BMW e36 coupe 316 , 318

Pondelok, 2. Septembra 2013, 22:58

rád by som sa informoval či je lepšie doniesť či kúpiť na slovensku toto auto pretože Dnes som bol pozrieť jednu e36 z Gelnice bola to 316i a na palubovke svietilo 17xxxx km dnu špina potrhaný volant ,riadiaca páka a pod. čert to ber ľahko vymenitelné elektricky všetko fungovalo išiel som na jazdu ani pohnúť som sa nevedel akonáhle som púštal spojku a tlačil plyn otáčky sa vyšvihli hore ale auto nič ani odpich ani nič tak sme sli na cestu tam znova som skusal 2,3,4 a vkazdej rychlosti hore otacky ale nic sa nedialo len by ma zaujmalo v com moze byt chyba ci vo valcoch ci v spojke ci v com vlastne
bude to moje prve bmw ale jazdil som na starsich autach ale toto nerobili lebo cakam ze ked to uz je BMW a ma tych nejekaych 105 koni pojde to trosku inac ako bratova pezotka :-DDD a fakt za taku cenu ako ten manik pytal som myslel ze aspon motoristicky bude v poriadku .

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: BMW e36 coupe 316 , 318

Pondelok, 2. Septembra 2013, 23:59

Spojkova lamela, aj pritlacna pruzina v kybli, teda nova spojkova sada.. na 316i by som to robil iba ak je ta kara pozlatena :D hladaj dalej..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní