Streda, 28. Augusta 2013, 16:24
Caute
Mam toto afto asi 3 tyzdne, takze este neviem vsetko ovladat na 100%. Pokusal som sa naparovat telefon z aftom. Kde a ako to v MENU spravit ovladam, s tym som nemal problem. Predtym tam boli nejake 2 telefony od predchodzieho majitela tak to so pomazal. Potom som dal hladanie a parovanie s iPhone5. Telefon ma promptne na zadanie cisla, zadam napr. 0000, potom auto sa opyta na PIN a tiez zadam 0000, problem je ze auto mi vypise chybu, ze nemohol naparovat. Napadla ma len jedna otazka ci SW v aute proste ma staru verziu BT protokolu, ktory nema iPhone5. Skusal som to aj s iPhone4S, ale tiez nic. Dokonca som to skusal s nejakou starou Nokiou, takou obycajnou a ten isty problem. To sa este nejak resetuje alebo proste mam smolu a nerozbeham to? Moje afto je 525xd rocnik 2008, verziu firmware v afte neviem aku mam, ale ak date navod tak mozem pozret.
Inak napada ma dalsia otazka, v laktovke mam teleon resp. take to puzdro alebo ako to nazvat, to co dotoho akoze pasuje, aky telefon?
V starom afte som mal radio s BT, na ktorom som si vzdy naparoval aktualny telefon aby som mohol volat v afte, takze rad by som mal tento isty komfort aj tuna.
dik