ATE plastilube pastu som objednal, dal som ju tak, ako kazu. Aj na pliesky, na valcek, na vonkajsiu stranu oboch platniciek.
Vodiace pliesky som nemenil, poriadne som ich vycistil aj ich ulozenie na strmeni drotenou kefkou, zalozil som ich tak, ako boli a myslim, ze inac sa zalozit ani nedaju. Sadli tam asi dobre, musel som ich do strmena "silou nacvaknut", platnicky tam vosli viac - menej vpohode. No ked som dal nove platnicky, boli presne tak posunute trosku "mimo", ako tie stare platnicky...zaujimave je, ze tie platnicky boli menene spolu s kotucom, kotuc brzdili cely cas iba tie platnicky a je vybrzdeny OK, len zrazu akoby sa tam nieco povolilo ci uhlo a je to tak ,ako som pisal v prvom poste. Riesit som to zacal, az ked mi zacali brzdy piskat.... Ale aj tak mi je divne, ze je to rovnako "krivo" na oboch stranach. Nove platnicky su BREMBO, musel som ich trosku zbrusit, aby sa nedotykali nebrzdenej casti zvnutra kotuca pri naboji, takze som trosku zmensil stycnu plochu s kotucom, co by taky kus nevadilo, aj tak budem nabuduce menit aj kotuce (Pri tejto situacii neviem, ci to nebude uz o tyzden, ked pride vyplata

Kamos, co ma autodiely mi ponuka komplet sadu TRW, predne + zadne platnicky s kotucmi a opravnou sadou na valceky za ozaj slusnu cenu). Kotuc...neviem, vyzera byt ok, strhnute brzdenim je z neho mozno 1mm do hlbky, aj to asi prehanam...
Skusal som aj povolit strmen a nejak ho tam dopasovat, posunut tak, aby platnicka sadla presne na brzdenu cast, no ked som ho riadne dotiahol, stale sa len vratil na povodne miesto...
Ja ale nemam taky strmen, ako si dal na obrazku, mam iny, bez poistky vpredu a bez toho plechoveho "CLIP-u", ktory sa nasuva do valceka...proste su platnicky "len tak" polozene do strmena a na to nahodena pritlacna cast, zasrubovana len vzadu 2x13mm srubkami