Ešte som počul niečo také ako, premastiť, resp. skontrolovať ložiska na hriadeli volantu vraj tam niečo je a zvykne to klepkať, neviem čo je na tom pravdy, ale možné to je.
mne tez presne tak isto puka pri rozbehnuti a brzdeni a vytacani na lavo hlavne na mojej 330D a napravy mam cisto nove a pocul som ze je to silentblok motora lavy tak to pojdem cele menit a aj na prevodovke a uvidime
BMW e46 330d Skoda Fabia combi 1.9 Tdi elegance ex Renault Megane 1.6e ex Renault megane 1.5dCI Grandtour 2
ja som zistil ze mi to robia silnbloky motora na 100 percent uz sa budu menit ale pochybujem zer to ma nieco z radenim a aj to citit ze to robia silentbloky takze vymenim a bude ok
BMW e46 330d Skoda Fabia combi 1.9 Tdi elegance ex Renault Megane 1.6e ex Renault megane 1.5dCI Grandtour 2
aj mne sem tam nieco pukne hlavne pri rozbehu a brzdeni....predok komplet novy a taktiez silenty motor + prevodovka takze stale hladam co to moze byt
Vymenil som silenty motora a prevodovky lemforder značky za hodne dobru cenu a pukanie praskanie a trasenie auta je preč a mal som tie stare silenty motora aj povolené takže aj to mohlo robiť neplechu