... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:non-LCI adaptivne xenony sa natacaju do zakrut - cize nataca sa samotny xenon... ziadne prisvetlovanie nieje - ani H7 ani hmlovkami
PeqpeK napísal:tak LCI nataca aj xenon plus ked ides pomalsie a das smerovku tak ti nasviete vedla auta, alebo pri silnejsom zatoceni volantu, celkom dobra vec...prisvetluje to prave svetlami osadenymi namiesto tych H7 dialkovych
RACERMAN napísal:Ako svietia tie svetla v LCI bez H7 v porovnani ked svieti aj xenon aj H7 na pred LCI ?
RACERMAN napísal:Vie mi niekto nakodovat aby sa mi dali zapnut predne hmlovky bez nutnosti zapnut hlavne svetlomety ?
Budu svietit len predne hmlovky bez parkovaciek alebo stretavaciek.
RACERMAN napísal:Kabel mam len este musim rozbehat NCS nechodi mi spolahlivo pod WIN7 ale uz som stiahol XP MOD pre WIN7 tak hadam bude behat.
Vies poradit v akom module a co zmenit ?
RACERMAN napísal:Chlapi pomali sa mi zacina asi porucat jedna xenonova vybojka, je tam D2S ?
RACERMAN napísal:Ma niekto info okdial najlepsie objednat? najradsej by som Philips okolo 4200 Kelvin.
4300vky sa davaju ked chces dobre vidiet aj za nepriaznivych podmienok
RACERMAN napísal:Chlapi pomali sa mi zacina asi porucat jedna xenonova vybojka, je tam D2S ?
Ma niekto info okdial najlepsie objednat? najradsej by som Philips okolo 4200 Kelvin.
Pripadne co je tam od prvovyroby originali najradsej ake su tam nie daku cinu co nic nesvieti a zhasne po mesiaci. Dakujem za info.
RACERMAN napísal:Super ! Dik za info !![]()
A skusenost niekto nema s H7 LED ?
nieco som googlil, ako ta svietivost je mi jasne ze bude slabsia ako pri ziarovke leba ma menej lumenov, posunute ohnisko atd...
len ci to niekto netestoval a nema foto ako to svieti relane na vozovku ak niekto uz LED H7 skusal a ak ano ake.
RACERMAN napísal:coWon pekne fotky![]()
nie je problem s tymi ziarovkami a policajtmi, pripadne v zahranici ?
Mas nakodovane aby svietili tie H7 s xenonmi na dialkovych ?
Ak ano das foto prosim Ta ?
coWon napísal:dikes
ja neviem ci by bol problem, ja mam len jednu tu ziarovku led h7, cize nemam to odskusaneja som len tak na skusku objednal jednu... ale podla mna by to chcelo nieco silnejsie
![]()
"Mas nakodovane aby svietili tie H7 s xenonmi na dialkovych ?" tomuto nejak nerozumiem, mam to klasicky, aby po nastartovani svietila len svetelna hukacka na "40%" v polohe 0 na prepinaci. akonahle dam xenon, tak to hento zhasne.