Zdravim, mam niekolko otazok. mozno tu to niekde aj bolo ale som to nenasiel, aj ked som to dlho hladal.
Simptomy su nasledovne: citit suchanie odspodu pri uvolneni plynoveho pedalu v nizkych rychlostiach, pri rozbehu akokeby som tahal vozik za autom, proste ziadna normalna dynamika. zdvihol som auto jednu stranu, startnem a zaradim jednotku (vypnute DSC, aby mi nejeb.. s autom) zdvihnute koleso sa toci a pozorujem ze koleso sa hybe hore dole, som myslel ze guma zla ale hybe sa roznomerne cele asi pol centi, mozno viac. pozeram na poloos a aj ta sa hybe ale od diferaku a k nemu proste v svojej osi a tak asi 1cm. Kukal som druhu stranu koleso sa taktiez trosku hybe horedole ale poloos nie. A pri jednom a druhom kolese pri pohybe pocut suchaci zvuk. Ak chytim do ruky poloos tak sa hybe lahko vo svojej osi ale ,am pocit ze je to trubka ktora sa hybe ale poloos vovnutri asi nie? ci tieto poloosi nemaju dalsiu trubku vonkajsiu ? Proste mal som asi pred mesiacom vyskocenu jednu poloos, stalo sa mi to pri prejazde jednej skaredej jamy. poloos sa namontovala naspet, a v diferaku sa menil olej. Moze byt os skrivena? mozno ze su loziska uz pred smrtou zadne? najprv som tipoval kardan, ale ten vyzera byt v pohode. proste vela otaznikov a neviem kam skorej pozerat. poradte co s tym?
a pridam, kolesa su prezute a vyvazene aby ste zbytocne nepisali ze kolesa zle, komplet pomenene ramena, silenty (predok, zadok), repas turba pred dvoma tyzdnami.
a ono fur nefici ako by malo

je niekto v KE a okoli na koho by sa dalo obratit a kto do toho auta rozumie?