... všetko o BMW ...
TiTAN napísal:tak nemusis tam dat origo platnicky BMW, kludne nejake ATE co je myslim prvovyrobca aj pre BMW
opisk napísal:ok, ale ked to bude servisovat inde ako v bmw tak mi to bude stale vyskakovat v palubnom PC, nie?
PeqpeK napísal:v prvom rade, ak ti to hlasi idrive, tak to vobec nemusi byt pravda a platnicky mozes mat este dobre, daj ich skontrolovat
zresetovat interval vymeny si vies aj sam a velmi jednoducho
zollo napísal:nic v zlom, ale sa cudujem, ze pred kupou takehoto vozitka si nenastudujes aspom zakladne veci okolo servisu... kde kupit, za kolko, referencie ... tiez mam daleko od mechanika (2krat som videl topgear), ale na nete si spravis ako taky prehlad + tu na klube je kopec linkov na diely.
opisk napísal:no ved toto, myslim ze su ok, lenze ked ich dam scekovat u BMW urcite povedia ze ich treba vymenit... kto dokaze zresetovat tie intervaly? to staci nejak cez kabel a notas?
kamos by mi to cekol ci je to ok, a podla toho by som sa zariadil... potrebujem niekoho kto by mi to zresetoval v okoli prahy alebo TN, poradte... :)
PeqpeK napísal:nepotrebujes na to ani pocitac
navod ja napriklad tu technicke-okienko/reset-intervalov-na-novsich-modeloch-1-3-5-6-7-z-e9x-e6x-t13530-30.html
staci trosku hladat!
inak najdes navody aj na youtube velmi pekne
ak ti naskoci minusovy interval, budes musiet vymenit aj snimac opotrebenia a az potom zresetovat
opisk napísal:parada! diky moc. takze si musim kupit ten snimac. asi na YT aj najdem ako tam ten snimat vymenit, co?
PeqpeK napísal:urcite hej, treba ale dat dolu koleso
takze ti naskocil minusovy interval?
opisk napísal:jj uz tam mam -200... :/ stoji okolo 10e...
PeqpeK napísal:pockaj ale skusal si to resetovat? a po tom resete ti napisalo -200?
alebo si proste iba o 200km presvihol?
opisk napísal:este som to neskusal, proste som to o 200 presvihol...
PeqpeK napísal:najskor to skus resetnut, ak sa nepodari a vycisli ti velke minusove cislo, tak potom az men ten snimac...