... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Akurat ten bluetooth je vec čo mi v aute absolutne nechýba.Ale každému vyhovuje iné.hosi a to ak mozte fugnovat bez bluetooth???![]()
sak by som to auto radsej jebol do rieky, akoby som v nom nemohol telefonovat za jazdy
pedro299 napísal:Ten velký biely vôbec odpajať netreba.Odpoj ten malý čierny čo doňho idú 2 káble.A keď ten šteker čo si odpojil z bluetooth modulu prepojíš káblom pôjde ti aj cd menič.Ja som si to tak spravil a fachči to super.
Michal NR napísal:Ja mám e61 mám ju na podlahe v kufri takže mám vývody len z boku.vedla velkeho bieleho štekra mám malý 2pinový čierny šteker,ktorý som odpojil a následne som si našiel k nemu protikus na ktorom som ten 2pin prepojil,a cd menič mi začal fungovať a modul bol odstavení.a odvtedy ani raz i-drive nesekol.Ktory cierny? Z vrchu ci zo spodu? Ked som odpojil ten z vrchu, ako keby sa nic nestalo. A ako si to prepajal? Osbne som ten Bluetooth využival asi prvy týžden ako som mal auto, potom ma to najak omrzelo.
voMacK napísal:hosi a to ak mozte fugnovat bez bluetooth???![]()
sak by som to auto radsej jebol do rieky, akoby som v nom nemohol telefonovat za jazdy
buy-10 napísal:voMack moja rec... ja tiez musim telefonovat v aute, a bez bluetoothu by ma to stalo velmo draho (zeleny)...
erik7 napísal:Pedro 299 prosím ťa kde si kupoval ten proti kus na ten šteker? ja mam ten istý problém že mi nejde zvuk a keď som odpojil baterku a pripojil tak išiel, ale tak jeden deň. a chcel by som spraviť to premostenie s tým protikusom ale neviem kde to kúpiť. ďakujem.
PS: písal som ti aj správu
dragunov87 napísal:Caute, tak nastal aj u mna problem s iDrive. mam 3/2005 e61 a professional a zacalo sa mi dookola stale samo restartovat. Bohuzial nemam BTT, takze nemam co odpojit. Viete mi poradit co by to mohlo byt?
Dakujem.
dragunov87 napísal:neviete mi niekdo ponuknut nový?