... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
gtit napísal:No skutocny dovod je, ze prvy majitel na slovensku to tukol na pristavnom moste v BA. Vysledok bol ten, ze dal urobit facelift ked uz mal rozbity predok. Videl som foto, nic vazne. Svetlo, kapota, naraznik. Lenze bol poskodeny aj intercooler a na ten sa vybodol a to nevymenil. Auto mi pred nedavnom zacalo robit sarapatku, ze nemalo ten spravny tah islo tak trhavo na trojke a ked si vtedy preradil tak to trhlo. Bal som sa o prevodovku no v BMW mi tuto obavu vyvratili....diagnostika ukazala problem v tom intercoolere a v hadici. Takze BMW objednalo nove veci a koncom tyzdna to vymenia. :-) No a mne akurat klaklo stahovanie okien na jednych zadnych dverach a zamykanie na spolujazdcovych. Okrem toho som menil vysoko tlakove palivove cerpadlo na ktore bola zvolavacka. Ak by predchadzajuci majitel vvymenil ten cooler a tu hadicu tak by som nemules riesit tento problem takze by som mohol napisat, ze som spokojny na 100% :-) Inac je tam vsetko vymenene a porobene. Vsetko iba v BMW. Takze asi taka je pravda.