... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

jarolino
Autor témy
Auto: BMW E36 Cupé 320ci
Kraj: Banskobystrický

Vymena snimaca polohy vacky

Streda, 7. Augusta 2013, 11:08

Zdravim vas .... mam takyto problem ze my auto nejde do otacok ... aj by chcelo ale nejde strasne my spadol vykon motora tak som to dal na diagnostiku a ukazalo sa ze je to ten snimac polohy vacky.... lnze ho neviem vybrat lebo tam zavadza taky valcek zrejme nejaka membrana na tlak oleja nviem neviznam sa vo vanose mimochodom jedna sa o motor 320ci...... bol by som velmi vdacny keby mi niekto poradi

Užívateľov profilový obrázok
darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Re: Vymena snimaca polohy vacky

Streda, 7. Augusta 2013, 11:26

Zober 30 ci 32 kluc, ten "valcek" opatrne tak aby si neznicil jeho kabel odsrobuj, pocitaj ze ti vytece nejaka kapka oleja, vymen snimac a zase to vrat nazad.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

jarolino
Autor témy

Streda, 7. Augusta 2013, 15:56

Takze to kludne mozem rozobrat a nic sa nestane? Vraveli mi ze tim mozem rozstelovat vanos a uz nikdy to neposkladam

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Augusta 2013, 18:01

jarolino napísal:
Takze to kludne mozem rozobrat a nic sa nestane? Vraveli mi ze tim mozem rozstelovat vanos a uz nikdy to neposkladam

Mozes, mozno ti este bude zavadzat hadica na olej, tam ide tusim 19 kluc, kludne mozes odsrubovat. Tych ludi co ti to vraveli, uz sa radsej nikdy nic nepytaj. Tato demontaz je aj v knihe jak na to e36. Daj pozor na podlozky a gumycky.

jarolino
Autor témy

Štvrtok, 8. Augusta 2013, 21:46

No konecne my tu niekto poradil ..... uzitocnu vec ..... zajtra to vyskusam a dam vediet .... ale povedali mi aj to ze keby to bol vackovy snimat motor by som nenastartoval ale mne startuje pekne ..... a ze to vraj skor bude snimac polohy kluky ..... lebo vraj nevie v akej polohe su piesti preto my auto nejde do otacok

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Augusta 2013, 11:09

No ked ti diagnostika ukazla snimac vacky, tak asi to bude ono.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Augusta 2013, 11:28

Keby bol zly snimac kluky tak to nejde vobec, je to fatalna zavada, a okamzite sa prerusi vstrekovanie, predsa nebude skusmo vstrekovat, a odpalovat zmes.. Skus ho odpojit, a nastartuj, uvidis ze to bude len na prazdno tocit.

jarolino
Autor témy

Sobota, 10. Augusta 2013, 10:35

dnes som to skusil a odpojil som najkor snimač kluky skusil som ho nastartovat a auto ide predne tak ako aj pretim ze nevládalo lebo soms a bol previezt .. ale ked som odpojil snimač vačky tak som uz auto nevedel nastartovať tak som ho zapojil nas5 a auto zase pekne startuje len nejde do otáčok..... takže to asi bude snimč klukz som usúdil ..... ale nechápem predo diagnostika ukázala ze je to snimac polohy vacky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných