... všetko o BMW ...
 to auto si v zivote nevidel a pises picoviny
 to auto si v zivote nevidel a pises picoviny 

LEXXX525 napísal:dogg ako myslis,lestenku spravim aj s trabanta ked donho najebem 5000e
LEXXX525 napísal:... jazdit s odjebanou spojkou a prevodovkou ...

a teraz je to pekne suché.
  a teraz je to pekne suché.

Uploaded with
Uploaded with  Uploaded with
Uploaded withDogg88 napísal:Pat0 ty si riadne zakomplexovany chudakto auto si v zivote nevidel a pises picoviny
Lexx o tebe si uz cele forum vytvorilo mienku, staci si pozriet sekciu bazar, sama perla.

teším sa keď kamoši lakovníci prelakujú diely :-) a ja vymením prevodovku a spojku :-)
  teším sa keď kamoši lakovníci prelakujú diely :-) a ja vymením prevodovku a spojku :-) 
 PatO napísal:.... Inak prajem novému majitelovi nech aspoň on z tej 36ky spraví ozajstný voz ked už predchádzajúci majitel (tuzer) to nedokázal
 slusnejsie sa to vyjadrit neda...
 slusnejsie sa to vyjadrit neda...Dogg88 napísal:Ty si riadny kokotslusnejsie sa to vyjadrit neda...
Ukaz tvoj "tuningovy skvost" ty majster dizajnu...takyto kokoti znechucuju novacikov na fore a potom to tu upada...
Necudujem sa
 Ja nemam žiadny tuning ty luzer auto som kúpil tiež po takom čurákovi jak si ty bolo vyumývané vyglancované a vodná pumpa tiekla , el.okná v piči , remeň na klíme nebol , atd atd ... tak som to odovzdal hned mojmu mechanikovi ktorý mi dal dokopy všetky moje autá ktoré som mal , na aute sa dalo jazdiť no radšej som chodil tyždeň na MHD do práce ako keby sa mi tam malo niečo pojebať no tebe by bolo jedno aj keby sa tam dá zaradiť iba jednotka ajtak by si natom jazdil s lakťom vonku šak čo mám BééééMwéééé
  Ja nemam žiadny tuning ty luzer auto som kúpil tiež po takom čurákovi jak si ty bolo vyumývané vyglancované a vodná pumpa tiekla , el.okná v piči , remeň na klíme nebol , atd atd ... tak som to odovzdal hned mojmu mechanikovi ktorý mi dal dokopy všetky moje autá ktoré som mal , na aute sa dalo jazdiť no radšej som chodil tyždeň na MHD do práce ako keby sa mi tam malo niečo pojebať no tebe by bolo jedno aj keby sa tam dá zaradiť iba jednotka ajtak by si natom jazdil s lakťom vonku šak čo mám BééééMwéééé  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)