aj ja mam na celom aute pokovovane skla a nebol problem a aj ked ma zastavil tak skusal zeskrkat foliu len mu hovorym ze to neny folia a nic bez problemov som isiel dalej
Kamoš to má na Ford Focus a vyzerá to ako dochytané, robili mu to v ČR. Neviem či mu to nejako dojebali, alebo čo, ale ma to odradilo, tak som išiel do fólií. Inak volal som vtedy do firmy v Pezinku čo to robia a vychádzalo to okolo 300e celé auto.
ja to mam na vsetkych bocnych oknach, je to nanasane zdnuka a nevyzera to zle ani zvonka ani zdnuka, kde to bolo robene neviem, kedze to uz na oknach bolo. zoskrabat sa to neda ale mam asi 10cm dlhy pasik poskriabany asi od toho ako chodi okno dnu a von. Po tme sa s tym horsie cuva to je pravda, ale kvoli krase sa trpi, aspon tak hovoria zeny.
Pravda. Ja teraz narychlo bez certifikatu neviem, ale zda sa mi, ze mam 50 %. A je to ozaj napicu po tme cuvat, nedajboze, ak este prsi. Uz by som si to znova nedal.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87
A neda sa to urobit tak, ako je original zatmavenie, teda zvonka skoro nepriehladnu a zvnutra je to skoro uplne priehladne ? Potom ani v noci nie je s parkovanim a cuvanim ziadny problem. Mam to tak na E61, ale z vyroby.
ex E39 525D facelift ex E61 530XD facelift F10 530XD G05 45e I20 xdrive60