... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

matkot13
Autor témy
Auto: BMW E36 325i CABRIO
Kraj: Bratislavský

Aký športový podvozok na E36 Cabrio 325i do 500/600€

Sobota, 3. Augusta 2013, 16:32

Čauko chalani, hľadal som medzi ostatnými témami, ale odpoveď som nenašiel, preto som sa rozhodol vytvoriť novú tému.

Chcem vymeniť podvozok (tlmiče plus struny), všetky silentbloky(powerflex), tyčky riadenia. O podvozkoch si robím prehľad už dlhú dobu, a stále si neviem vybrať. Do podvozku (kit) pružiny plus tlmiče by som chcel dať cca 500€-600€. Preferoval by som nastaviteľnú výšku a tuhosť, aby som si výšku nastavil pekne ako potrebujem, keďže to sadne a nebudem riskovať že to nebude vo výške akej chcem, a tuhosť, aby som si to aspoň podla možnosti prispôsobil na naše krásne cesty/slalom medzi výtlkmi. Podvozok chcem s funkčného hľadiska, design/vzhľad je na druhom mieste. Ide mi o to, aby sa auto v zákrutách menej nakláňalo, aby som mohol lietať, a aby sa dalo driftovať(nie profi) iba 4fun street drift, aby mi nelietalo zo strany na stranu karoséria ako teraz/origoš podvozok/. Samozrejme chcem aj aby to bolo viac pri zemi, idem nahadzovať M paket, tak nech to vynikne.

poprípade dajte nejaký tip na dobrú stránku, kde si môžem vybrať. kvalitné podvozky som našiel až od 800€, a tie lacné okolo 200-300 jom, ta technix, ani jedno mi nevyhovuje, hľadám strednú cestu. Tie bilstein to je o čom?

Takže mám tieto otázky:
1.) Aká značka a typ podvozku okolo 500-600€

2.) aký podvozok či nastaviteľná výška plus tuhosť, či len len jedna z týchto dvoch nastavení, alebo radšej pevný športový podvozok bez nastavení.

3.) o koľko mm to znížiť v predu a o koľko v zadu, na ten účel čo som popísal vyššie, teda pravidelné jazdenie, športová agresívna jazda, drift, ale zase aby som nemusel ísť krokom na našich cestách. nepotrebujem až tak tvrdé auto silou mocou.

Vopred Ďakujem, je super, že sa tu môžeme takto poradiť o skúsenosti.

Užívateľov profilový obrázok
JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Re: Aký športový podvozok na E36 Cabrio 325i do 500/600€

Sobota, 3. Augusta 2013, 18:32

sportovy-podvozok-sk/
Skus bc, ten by mal splnat vsetky tvoje poziadavky aj ked si asi priplatis, no nie moc...
Len na kabro treba asi mekksie nastavenie (moj nazor)
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných