... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 keby mam este benzin tak dako by sa to dalo len mam tds
 keby mam este benzin tak dako by sa to dalo len mam tds  ale zas to moje auto je perfektnom a krasnom stave nechcel by som sa snim rozlucit len to tds ma uz dako omrzelo
 ale zas to moje auto je perfektnom a krasnom stave nechcel by som sa snim rozlucit len to tds ma uz dako omrzelo  vsetky informacie alebo odkazy by ma vtomto smere potesili dakujem
 vsetky informacie alebo odkazy by ma vtomto smere potesili dakujem aspoň na chvíľu...
 aspoň na chvíľu... uz stem benzin a ked benzin tak poriadny
 uz stem benzin a ked benzin tak poriadny  
 Adrian_B napísal:polaď TDS a budeš spokojnýaspoň na chvíľu...

[quote]
 [quote] Ja som predvcerom zabudol na slusne vychovanie, a to turbo v cene 50€ poslal na cestu temnym udolim.. ale ten tah
 Ja som predvcerom zabudol na slusne vychovanie, a to turbo v cene 50€ poslal na cestu temnym udolim.. ale ten tah   
  toto chcem len docasne riesenie  a v ba ma jeden cervene kombi V12 minule bol umna pre stresne okno na kombika len som si zabudol ulozit jeho cislo
 toto chcem len docasne riesenie  a v ba ma jeden cervene kombi V12 minule bol umna pre stresne okno na kombika len som si zabudol ulozit jeho cislo  
  a V8 isiel som na nej a mna to osobne dako neoslovilo samozrejme zvuk V8 je nenahraditelny
  a V8 isiel som na nej a mna to osobne dako neoslovilo samozrejme zvuk V8 je nenahraditelny  ale je  tam vetcia prestavba nez u V12 a kasnu by som chcel zachovat moju cize kupovat origos V8 nechcem a M5 chcem ale taku som este na predaj nevidel lebo chcem 1995 z 6kvaltom a 4piestovymi brzdamy v dobrom stave a hlavne sedana lebo nemecku je ale to je kombi a to nechcem cize pokial nenajdem spravnu M5 tak to budem riesit ces V12 do mojho TDS samozrejme nie seriovu V12 to je dufam kazdemu jasne
 ale je  tam vetcia prestavba nez u V12 a kasnu by som chcel zachovat moju cize kupovat origos V8 nechcem a M5 chcem ale taku som este na predaj nevidel lebo chcem 1995 z 6kvaltom a 4piestovymi brzdamy v dobrom stave a hlavne sedana lebo nemecku je ale to je kombi a to nechcem cize pokial nenajdem spravnu M5 tak to budem riesit ces V12 do mojho TDS samozrejme nie seriovu V12 to je dufam kazdemu jasne  pustim sa do takej prestavby a necham to seriove
 pustim sa do takej prestavby a necham to seriove  panbozko by my do K...ov nadaval
 panbozko by my do K...ov nadaval  a sice som nesoferoval osobne ale isel som na E34 v12 a to sa mi pacilo a ked otvorite kapotu proste to tam pasuje
 a sice som nesoferoval osobne ale isel som na E34 v12 a to sa mi pacilo a ked otvorite kapotu proste to tam pasuje  :D ale to je len detail
:D ale to je len detail  ale sak 100ludi 100chuti
 ale sak 100ludi 100chuti  :D ja som chcel len par info otom
:D ja som chcel len par info otom  foto tak pre  inspiraciu
 foto tak pre  inspiraciu