... všetko o BMW ...
Didymus napísal:Pekny vykon :) Taky rozmer gum mam vpredu, ale mam tam akurat nove yokohamy, inak by som vzal tie tvoje. Idem si precitat o tych Nokianoch, pre mna je to zafixovane ako shit znacka, snad zmenim nazor
Miro Kovačik napísal:Pekne ti to ide![]()
aj auto je v takom stave ako som si ho predstavoval z fotiek
tak dufam že sa ešte niekde stretneme na zraze kde budem mať viac času pokecať
Dudecc napísal:
Nokian zrovna nieje shit značka, robia jedny s najlepších zimných gúm a je to made in Finland, čiže ja im plne dôverujem a musí povedať, že sú to neskutočné pneu
Avenger napísal:Pocuj tiez musim brat nove pneu a rozhodujem sa neviem ake zvolit hlavne nechcem dake huciaky, rozhodoval si sa na zaklade recenzie s tyrereviews.co.uk??? Lebo tam to hodnotilo par ludi alebpo si o tom cital niekde na forach ,ze to obuvaju nejaki bmw-positiv????ako nevravim ,ze su zle ani nic ale za tu cenu +- par eur mam uz aj bridgestone a vlastne vsetky premiove znacky okrem michelinu....tak preco volit tieto???hmm
Dudecc napísal:Helou, takže hladal som dlho náhradu za goodyear F1, možno som našiel, uvidíme časom a to novinku od firmy Nokian - zLine.
Majú brutálne recenzie viď: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/zLine.htm
Takže oplatí sa vyskúšať, zatiaľ som na nich spravil nejak 70km ale javia sa byť sakra dobré.
Ešte chvílku pojazdím, vypustím z nich vzduch, pôjdem tam nafúkať dusík a pojazdiť trošku na hrane, nech sa ukážu.
nadro napísal:Dudec tých 5minút som si našiel a som prekvapený.
Veľmi pekné chlape.
Martin46 napísal:este k tomu chybaju tricka BMW Yachting