... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
MARKLAR
Autor témy
Auto: e46
Kraj: Bratislavský

Rozobratie motorčeku okien!!

Sobota, 27. Júla 2013, 11:18

Prajem pekný ničím nerušený deň,,,,, prejdem rovno k veci. Pár dní dozadu som si konečne priviezol svoje "nové" auto BMW rad 3.... e46. Na aute nejde stahovať celá lava strana okien. Motorčeky su OK, problém je v tom ze, to plastové koliesko na motorceku je dost zjazdene takze pri dvíhaní okna len preklzuje. Mám náhradný motorček s novým ozubeným kolesikom bohužial je z pravej strany. Moja otázka na Vás- je možne demontovať len to ozubene koliesko s dobrého motorčeka a nahradiť ho tým zodraným??? nedarí sa mi motorčeky nijak otvoriť, ďakujem za veškeré užitočné rady !!!
PS- chccem to mať spravené vonku 500 stupnov , klimatizácia mi rve koule.Este raz Ďakujem.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Rozobratie motorčeku okien!!

Sobota, 27. Júla 2013, 12:30

Neviem, či sa to dá rozobrať, možno bude jednoduchšie zohnať celú sťahovačku, a vymeniť ju... inak bežná závada, často to odchádza, zoderie sa to, potrhá sa lanko atd... kukni inzerciu...

MARKLAR
Autor témy

Sobota, 27. Júla 2013, 19:07

Ja viem uz som sa stretol minimalne s tretou e 46 co ma problem s okienkami,,,, len mi je luto vrazat dukaty do celej stahovacky ked mam doma 2 funkecne , staci vymenit len to koliesko.

quattro
Auto: E46 318i
Kraj: Trnavský

Sobota, 27. Júla 2013, 19:53

Takže asi takto. Motorček z pravej strany nedáš na ľavú a naopak. Ani tu prevodovku.
Jeden motorček mam v garáži a je plne funkčný a nemá zošľahané koliesko :mrgreen:
Čo dáš za neho? :D
Každý má toľko, koľko si zaslúži.

PatO
Auto: E46,E60,E65,E91
Kraj: Nitriansky

Sobota, 27. Júla 2013, 20:41

30 e stoji mechanizmus na jednu stranu to podla mňa neni peniaz ak nechceš vypotit za kýbel vody v aute ..
Bmw e46 {100kw} EX
Bmw e60 {160kw} Ex :(
Bmw e60 {160kw} Ex
Bmw e65 {170kw} Ex
Bmw e46 {230kw} EX
Bmw e91

MARKLAR
Autor témy

Sobota, 27. Júla 2013, 23:20

ale ja viem ze ten motorcek mi z pravej na lavu pasovat nebude ,, ide mi len o to ci niekto nevie ci je ten motorcek rozoberatelny resp . ci sa z neho neda vybrat to plast. koliesko. Mam 2 motorceky, jeden funkcny zo zoslahanym ozubenym kolieskom , druhy je pokazeny ale ozubene koliesko je ako nove.

djmetla
Kraj: Košický

Nedeľa, 28. Júla 2013, 08:31

MARKLAR napísal:
ale ja viem ze ten motorcek mi z pravej na lavu pasovat nebude ,, ide mi len o to ci niekto nevie ci je ten motorcek rozoberatelny resp . ci sa z neho neda vybrat to plast. koliesko. Mam 2 motorceky, jeden funkcny zo zoslahanym ozubenym kolieskom , druhy je pokazeny ale ozubene koliesko je ako nove.

Ak máš čisto len motorček a na jeho oske (rotory) je plastové koliesko malo by to ísť dole tak ako na každom. Pri nasadzovaní na druhú osku motorčeka nanes niejaké poriadne lepidlo 3M alebo niečo čo vydrží. Dôležité je aby sa ti nepreklzovalo to koliesko na tej oske (pokiaľ nemá niejaké závlačky alebo podobné) :) Ak nechceš dávať 30e za celý systém tak ti nič iné neostáva iba to skúsiť :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných