poradte mi prosim kto ma skusenosti... planujem dat do zadu Mpaketové pruziny, lebo teraz mam seriové, a mam dost vysoky zadok/tu je fotka/, ale bojim sa ze budu strasne nizké a tvrdé.. tlmice mam nové v zadu, ide iba o zadok/take dva-tri centimetre dole by som iba chcel/... predok necham klasiku, ak vie mi dakto poradit, ci sa oplati alebo nie ,by som sa podakoval /BMW E36 316i/
323i na mtech strunach na 17" kolesach ale -v tuhosti je podla mna minimalny rozdiel.. a navyse na zadku to ani nepocitis... smelo do toho.. len aby sa nestalo ze budes mat zadok nizsie ako predok lebo to by bolo
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
asi to vymenim, aspon vyskusam... tazke to vymenit ? pruziny-este som nerobil, ale podla mna nie, potom dam foto ze ako to vypada... dufam ze dovtedy budem mat uz aj elektrony 17ky.... /ako ich dat zapisat ? / dakujem Vam vsetkym za nazory
a pytal si sa na vymenu..nieje to nic zlozite, zadne som zvladol do hodinky aj z vylozenim a upratanim naradia a predne idem robit sobotu..tie sa uz robia tazsie ale ked mas stahovaky je to pohodicka tipujem tak 2hodky a hotovo