... všetko o BMW ...
banned napísal:raz z toho vyrastes a kupis si aj ty poriadne TDi.
germancars napísal:auto som videl, a treba si uvedomit ze stalo 2000 euronieco do neho treba nasypat (spojka + prevodovka = 250E) a da sa s tym vklude jazdit..ta prevodovka je klasicka choroba e36..Podstatne je ze kasna je zdrava, motor ide fajn a podvozok nevybuchany co je dnes uz umenie najst pri e36.. urcite to nie je zla kupa len to chce niekoho kto ma cas a chut sa s tym pohrat.. Ma to samosvor + gt kridlo, m3 volant co su dost cenene doplnky podla mojho nazoru...Na striekane diely by som sa vykaslal v tejto cenovej kategorii skor by som poriesil techniku.. pozri kolko stoja ine hrdziaky na internete na ktorych tiez treba vymenit polku auta
Dogg88 napísal:to by aj banned rad videl
Dogg88 napísal:to by aj banned rad videl
American napísal:Všade kde banned niečo napíše tak je to uplna sračka ktoru si mal radšej nechat pre seba a som toho isteho nazoru ako dogg ,že je to typicky slovensky predajca z ktore by malo radost iba AAAafto. Škoda že takto zasiera začínajuci príbeh .
TadeasDesign napísal:Nevie nahodou niekto kde zozeniem lacno doraz dveri s mikrospinacom na dotiahnutie okna? Inak neskutocne sa mi paci ako ma bmw riesene prechodky dnes som pootvaral par a na vsetkych kontakty jak nove akurat tie mikrospinace zrejme len odchadzali... Cez vik zistim preco mi central nezatvara spolujazdcove dvere :-) snad to bude len nejaka kablovacka cislo toho nd co zhanam je: 8 105 511 KIEKERT ak by niekto vedel o takom
popo3d napísal:kolko stoji novyja potrebujem tak isto to asi kazde coupe