... všetko o BMW ...
Laco19 napísal:Tam asi bude iny problem, lanko urcite nie je na pravej strane a nejde spodkom auta.
Mozno je poskodeni viac ako sa na prvy pohlad zda a mas posunuty aj zamok kapoty. Skusil by som s pomocnikom otvorit, jeden taha za packu a druhy taha alebo aj zatlaci kapotu.
zohol si cele auto (:![]()
az ma to bolelo ked som to cital, su aj lepsie miesta na... hento toto, ale zrovna do takej zeliny?? (:
ten zamok musel byt nastaveny na chlp a sa to trosicku pohlo a nejde otvorit... alebo je to len nahoda... alebo sa to ozaj skrizilo...
lanko ide po lavej strane ako sa "stretá" kapota s blatnikom a vojde dnu k packe..
DesertFox napísal:Neviem či Vám ten link pôjde ... ak nie, tak po práci reuploadnem.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8528_n.jpg
To tiahlo už nejaký čas blblo a zrejme náraz ho dorazil. Šoférov podbeh len doškriabaný clip sadol pekne späť, zásterka ok, náprava ok, a ten plast kam ide hever vymením.
Neboj, som si plne vedomí že je to len a len moja debilita![]()
coWon napísal:z toho si nic nerob, ja som tiez porobil somarin, ale aspon si clovek z toho zoberie ponaucenie (:
to tahielko na zamku, alebo ako sa to presne vola, ktore otvara zamok sa lubi vylomit alebo vykrivit a potom sa zasekavaju, pomoze len vymena zamku.
potom dobre nastavit a namazat... vzdy ked to robim, mam malu dusicku pri prvom skusani, ci otvorim kapotu
DesertFox napísal:Téma sa môže premazať, riešenie sa našlo. porobím ešte podrobné foto poškodeného tiahla pred a po výmene + postup kde čo rozobrať.