... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
gulfast
Autor témy
Auto: bmw e30 1.8 cabrio
Kraj: Trenčiansky

e46 320d trhanie autom

Piatok, 19. Júla 2013, 15:34

Pani mam 320d 100kw a zacalo mi za jazdy skapinat,trhat a nechce ist.na volnobehu na mieste ide,ked sa xcem pohnut tak to nechce ist.cerpadlo na motore?alebo vstreky,co to moze byt?dik

Užívateľov profilový obrázok
mišofeďo
Auto: BMW e46 320D (100kw)
Kraj: Nitriansky

Re: e46 320d trhanie autom

Piatok, 19. Júla 2013, 22:19

Pozri podávacie čerpadlo pod sedačkou, bzučí pravidelne po otočení kľúča? Palivový filterter pozri, proste všetko čo súvisí s palivom.
Ale ak by si použil vyhľadávač tak by si našiel x tém a je to skoro vždy VP44. Ale ako úplne prvé choď na diagnostiku teda skôr nech ti ju niekto príde spraviť, nejazdi s tým, lebo potom už ani nenaštartuješ :-({|=

bmw141
Auto: E60 525i
Kraj: Banskobystrický

Re: e46 320d trhanie autom

Nedeľa, 18. Augusta 2013, 21:00

mne zacalo robit tiez nieco ake ze pri kazdej rychlosti trhalo autom stahovalo rychlost samozrejme aj otacky dusilo ho auto slo tak ako keby sekavo niekto stlacal brzdu a zistili ze je to vstrekovacie cepradlo cize to zazracne VP-ckove a tam vnutrny je nejaky kabel ktory je vacsinou poruchovy a ten ma nastarosti osku v cerpadle a ten kabel je velmi problemovy lebo sa neda kupit iba z novym cerpadlom este v servise mi najsor menil snimac otacania klukoveho hriadela ale ten bol dobry a nakoniec sa dospelo ktmo ze je to cerpadlo

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných