... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 18. Apríla 2008, 11:51

pysta napísal:
A to ti povedal az po tom co si sa predstavil, alebo pred tym?

:lol: rob si srandu.. ja som tam bol vzdy osobne.. :roll: asi chyba :lol: :lol:
.

jodekx
Autor témy

Piatok, 18. Apríla 2008, 14:05

diky mocc..a mohli by ste mi dat aj kontakt na nich?

atc
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Apríla 2008, 15:46

pysta napísal:
A to ti povedal az po tom co si sa predstavil, alebo pred tym?
Tento clovek (extreme) tu uz pise take kok...y #-o ze ma s neho boli hlava.

atc

Piatok, 18. Apríla 2008, 15:52

xtreme napísal:
ok, kedze je zrejme take tazke natukat www.bmwklub.cz tak som ti to nasiel.. mozes zobrat aj 20ak chces.. viem tu cenu lebo aj ja som tam kupoval.. a nepozeral som priamo na 525d.. aby si sa toho zase nechytil.. tolko casu nemam.. ked bude chciet chlapec, tak si pozrie, aspon aby vedel ze je taka moznost..

tu je za 6 aj so zvodami.. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=turbo

tu mas za 3,5
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=turbo

tu mas za 4990

tu mas za 5

tu mas za 3

pre teba.. skor nez zacnes trepat kktiny si radsej over ceny.. nepovedal som ze nove stoji 5.. vsak za 3-3,5 alebo 5tisic nemozes cakat neviem co.. moze sa stat ze vydrzi mesiac a moze sa stat ako mne ze drzi 2roky..
a inak taku sikovnu radu ako si mu ty dal dokaze kazdy blbec.. kup si nove.. :roll: keby chcel nove tak to asi nechce opravovat :idea:

a nepovedal som ze neexistuje, len ze ja take nepoznam.. co je na tom? tak sa ti ospravedlnujem za svoju hlupost a nevedomost ze som sa odvazil nieco spytat a dozvediet sa daco nove.. prepacte pane, uz sa to nebude opakovat.. spokojny?
a ked uz sme pri tom.. chlapec nenapisal ci to je e39 alebo e34.. vychadzal som z toho ze to moze byt e34 525td alebo 525tds.. az potom dopisal ten rocnik..
Boze este raz!!!Toto co si nam tu tak pekne vyhladal su vsetko turba na TDS a nie na D!!!Preto ta cena!!!Kriste co tema od teba to chujovina ](*,) (mozte to kludne zmazat)

xtreme

Piatok, 18. Apríla 2008, 16:42

atc525 napísal:
Boze este raz!!!Toto co si nam tu tak pekne vyhladal su vsetko turba na TDS a nie na D!!!Preto ta cena!!!Kriste co tema od teba to chujovina ](*,) (mozte to kludne zmazat)

ak si to precitas este raz tak zistis ze som tam rovno napisal ze to je len priklad, a nehladal som priamo turbo na 525d !!! zato tvoje prispevky stoja fakt za to.. ked si precitas len polovicu prispevku a robis sa mudry.. :roll:
airbone sa pytal ze by rad videl kde sa daju kupit turba za 5tis.. tak som mu to ukazal.. tiez som pisal ze som myslel ze ide o e34 nie o e39..l

krista takychto mudrlantov mam najradsej.. keby ste radsej chalanovi daco normalne poradili a nie len sa narazali do ostatnych.. ak sa mylim tak klidne ma opravte, netvarim sa ze som zozral vsetku mudrost sveta ako niektory :!: :!: #-o ](*,) :roll:

btw.. ked ta boli hlava daj si brufenku.. :twisted:
.

britva

Piatok, 18. Apríla 2008, 16:55

sorry za ot, extreme sa zobud, cely cas tu ide o turbo na 525d a ty to tu zasieras prikladmy na ceny turb na tds, radsej to dalej nekomentujem, ale nieco zacni zo sebou robit. Ked o danej problematike hovno viem tak drzim pxxu a len potichu citam.

britva

Piatok, 18. Apríla 2008, 17:03

ked repas, tak bruko nie, sanca, ze to po repase nieco vydrzi je tak 30%, treba investovat radsej viac t.j. kupit nove, skoro nove, ako davat robit repas tri krat, montovat turbo hore dole a potom nasraty kupit nove.

xtreme

Piatok, 18. Apríla 2008, 17:12

britva napísal:
sorry za ot, extreme sa zobud, cely cas tu ide o turbo na 525d a ty to tu zasieras prikladmy na ceny turb na tds, radsej to dalej nekomentujem, ale nieco zacni zo sebou robit. Ked o danej problematike hovno viem tak drzim pxxu a len potichu citam.

ano, o danej tematike (525d) hovno viem to je pravda.. napr. pri 525tds by som mohol poradit.preto som sa ozyval.. prvy prispevok bolo ze som sa pytal konkretne o ake ide auto.. na tom nebolo nic zle a myslim ze na tom ze som mu ukazal kde sa ma poobzerat po pouzitom turbe nebolo tiez nic zle.. tak? nemyslel som to zle, len staci povedat jednym slovom nie sa hned narazat..

dobre uz serme ta to.. radsej poradte chalanovi..

to cislo na macejika ti pozriem..
.

jodekx
Autor témy

Piatok, 18. Apríla 2008, 18:21

to britva: a ako by sa mohlo zohnat nove?ako to mam riesit,ako vravim je to pre sefa do prace,mi povedal,ze prachy neriesi,ale nemoze najst solidny servis na Slovensku,uz pobehal par manikov,ale zatial je to bez uspechu..ja osobne mam tiez bawo 318 tds compact,ale nemam s tym ziadne problemy,asi kupil na pic.!:)))

atc

Piatok, 18. Apríla 2008, 18:39

To EXTREME 1.to ty tu mudrujes o turbach za 3000 2.praveze sa snazim poradit a nie placat 2 na 3 o turbach 3.by ma zaujmalo co ty vies o TDS :lol: 4.ked vidim temu od teba hned viem ze to bude nejaka chujovina!!! Takze asi tak!Jo a vaz slova kamo ked sa budes vykrucat co si ako myslel.Tymto to mozme ukoncit a prestat sa natahovat(proste nereaguj)

atc

Piatok, 18. Apríla 2008, 19:00

To jodekx :To turbo mam tak ked chces kludne zavolaj poslal som ti cislo v SS 8)

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Apríla 2008, 20:31

bmw 525d asi zrejme ani neexistuje, alebo dokonca ak ano, ze to je "oslabeny trojliter"

a aký tam je teda obsah motora 2,5 :?:

lupo

Piatok, 18. Apríla 2008, 20:41

jodekx napísal:
to britva: a ako by sa mohlo zohnat nove?ako to mam riesit,ako vravim je to pre sefa do prace,mi povedal,ze prachy neriesi,ale nemoze najst solidny servis na Slovensku,uz pobehal par manikov,ale zatial je to bez uspechu..ja osobne mam tiez bawo 318 tds compact,ale nemam s tym ziadne problemy,asi kupil na pic.!:)))

cislo mas v SS. tak sup sup zavolat, objednat sa a hotovo.
955 CT-S

atc

Piatok, 18. Apríla 2008, 20:42

Ale existuje.Je to presne to iste co 3.0d len je to iba 2.5d.Na pohlad nerozoznatele a iny typ turba.Inak je tam vsetko rovnake a v nemecku ich je ovela viac ako tu.

lupo

Piatok, 18. Apríla 2008, 21:38

atc525 napísal:
Ale existuje.Je to presne to iste co 3.0d len je to iba 2.5d.Na pohlad nerozoznatele a iny typ turba.Inak je tam vsetko rovnake a v nemecku ich je ovela viac ako tu.

ani by som nepovedal. je to uplne iny motor - ine piesty (mensie), ina hlava a tesnenie...
ano, typ motora je ten isty, ale rozdiely su velmi velke, nie je to len nejaka umelo priskrtena verzia.
955 CT-S

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných