... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

jorge_sk
Auto: BMW 320xdT LCI (E91)
Kraj: Bratislavský

Re: Izolacia prednej kapoty

Piatok, 12. Júla 2013, 08:45

A preco to vlastne chces zhadzovat? Vadi ti to tam? Inak na nejakych americkych forach som praveze cital ze ludia co si to zhodili (alebo to tam vobec nemali pre istotu) dost nadavali ze im teplo z motora poskodzuje lak zospodu kapoty. Islo ale myslim o E90 a neviem prsne aky motor. Urcite je to individualne. Ja by som to ale nezhadzoval. Ked to tam mas od vyroby nejaku dovod to imho mat bude ;-)

Užívateľov profilový obrázok
epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 14. Júla 2013, 19:17

Presne o to mi ide. Ze vyrobca by to tam nedaval ak by to nebolo nevyhnutne.

Len sa mi to jednoducho nepaci. Videl som auto ktore malo zospodu nalepenu zlatu zrkadlovu foliu a teraz mam chrobaka v hlave. Preto ta otazka :)

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 14. Júla 2013, 21:38

ale je rozdiel mat tam "zlatu zrkadlovu foliu" a nemat tam nic.. ta folia posobi ako ta folia ktoru davaju zachranari ludom co su podchladeny, alebo strieborna folia co sa dava za radiator.. totiz teplo vrati naspat.. zatial co bez folie a bez deky teplo pohlti kapota a lak :wink:

epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 14. Júla 2013, 22:15

EBOLA napísal:
ale je rozdiel mat tam "zlatu zrkadlovu foliu" a nemat tam nic.. ta folia posobi ako ta folia ktoru davaju zachranari ludom co su podchladeny, alebo strieborna folia co sa dava za radiator.. totiz teplo vrati naspat.. zatial co bez folie a bez deky teplo pohlti kapota a lak :wink:

:thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 29 neregistrovaných