... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

romanus
Autor témy
Auto: bmw e36
Kraj: Nitriansky

tečenie chladiacej kvapaliny...

Štvrtok, 11. Júla 2013, 16:22

poprosím o radu .. nedávno sa mi stalo že som dolieval chlad. kapalinu ale zle som dotiahol veko...voda vyvrela ale nie to bol problém po zistení som dolial odvzdušnil.. problém prišiel potom, jazdil som pár dní v pohode ale potom po jednej jazde cca po hodke som si všimol že mi niečo motorového priestoru kvapká, niekde z oblasti chladiča..zobral som do servisu natlakovali, prebehli.. zahlásili mi že je všetko ok...prinesiem domov a za dva dni zas podním mokrý fľak... ide ma trafiť ztoho šľak... :evil:

Užívateľov profilový obrázok
DobreBrzdy.sk
Kraj: Bratislavský

Re: tečenie chladiacej kvapaliny...

Štvrtok, 11. Júla 2013, 19:09

a nie je to voda z radiatora klimy? :)

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 11. Júla 2013, 19:18

Vsetci mozme len hadat z kade ti to tecie. Zober baterku, ak mas jamu, alebo niekto zdvihak, tak sa dostan pod auto a hladaj. Popozeraj ci niekde neuvidis nieco mokre. Ak mas stopy pod autom, tak spon vies priblizne okolo ktoreho bodu sa mas tocit.

romanus
Autor témy
Auto: bmw e36
Kraj: Nitriansky

Piatok, 12. Júla 2013, 15:47

do prd.le .. hmmm len to vymáknuť kedy to tečie :( lebo za tepla nie ale ked dlšie stojí tiež nie .. asi ked systém chladne tak asi niečo netesní ... budem musieť niečo vymyslieť...

DobreBrzdy.sk
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 22. Júla 2013, 11:50

ak v servise povedali ze chladiaca sustava je ok, tak skus hladat dierku medzi chladicom a expanznou nadrzkou. pri zohriatom motore sa do nej vytlaci cast kvapaliny, pri chladnuti vznikne v chladiacom systeme podtlak a trochu kvapaliny si cucne naspat z expanzky.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 22. Júla 2013, 19:10

nieco podloz po auto, nech to blizsie specifikujes, mal som ten isty problem, a ked som konecne nasiel zdroj, podlozil som tam nadobu, vypol horuci motor, prisiel za 4h, a uz bolo natecene cez pol litra, za tepla nic, za studena nic, ale ked to chladlo, vtedy tieklo.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 22. Júla 2013, 19:18

doporucujem dat farbivo do chladiacej kvapaliny a potom skumat UV lampou...lebo casto sa stava ze dierka je tak mala ze sa hned kvapalina opraruje :-k
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných