... všetko o BMW ...
samcho napísal:Subac napojeny vsetko slapalo ako ma, ale nastali problemy na druhy den som upratoval auto a pocuval radio samozrejme so subacom a vyslahal som baterku. Auto som dal nabit vecer som isiel do mesta vsetko bez najmensieho problemu. Dneska sa dnem do auta pichnem klucik a auto ani neblikne nic. Odpojil som subac z baterky skusim a auto nastartovalo. Tak si hovorim ze som nieco pobabral. Dojdem do mesta povybavujem co mam auto slape stale v pohode. Este idem do obchodu a ked chcem odist zase auto nereaguje absolutne na nic ani na alarm ani kufor nesiel otvorit odomknut dialkovim vobec nic. Potom to na chvilku naskocilo tak som odomkol kufor odpojil baterku zapojil a auto zase nastartovalo bez ziadneho problemu. Akurat zakazdym ked mi to takto zblblo tak som musel nastavit cas a naskocila mi chyba aktivneho riadenia ale ta zmizla po 20 metroch jazdy. Ako som dosiel domov tak som isiel za par hodin vyskusat auto nastartovalo, ale napisalo chybu senzoru tlaku v pneumatikach, Pripisujem to poistke (Len neviem ani podla knizocky ktora to moze byt) lebo mi vcera odisla aj poistka na klimu.
Ziadne zasahy do kabelaze som pri tom nerobil. jedine co som robil boli signalne kable k autoradiu a remote kabel pripojeny na zadne svetlo.