Tak plyn už je v aute :) zo začiatku som mal problémy s tým že to neťahalo na plyne, trhalo, cukalo, skrátka jak nevyhonený pes na vodítku....tak som zašiel do Ledixu, so slovami ,,síce to poamlé je, ale takto nepredbehnem ani fabku"....2 minútová záležitosť s notebookom a auto ťahá jak na benzíne...:)
Náklady sú krásne....330km (z toho 40-45 bolo na benzíne - keďže na plyne sa nedalo prebiehať a ísť viac ako 130km/h) čiže 280km za 20€ - cca 28litrov plynu....takže 10l plynu na 100km....benzín bol 10,6km - ale je pravda že to bolo zle nastavené, neťahalo, atď...som zvedavý teraz...

Btw...od Jarda už mám doma kotúče zadné MEYLE, lanká ručnej, a ABS snímač predný...:) nájsť len dobrú dušu, ktorá mi tie lanká vymení

P.S.: Mám na ,,darovanie" 1,5L chladiacej kvapaliny žltej....niekde sa v objednávke stala chyba a namiesto zelenej došla žltá a ja som ju otvoril...ale nepoužil...keby ste niekto potreboval, v stredu na OMW bude k dispozícií...vraj je to do Renault a iných francúzskych kolobežiek....
P.S.2.: Všimol som si už nie raz...že mi auto cukne počas jazdy....či je tam 2-4-5....idem a zrazu jak keby som na sekundu stlačil brzdu, ale len dotyk...dnes mi to spravilo na 2ke, bez plynu som išiel na retardér, a tesne predním som šiel pridať a skoro mi cvakli zuby o volant...(zrovna som bol v zákrute kde nevidno a musel osm sa nakloniť...)...auto skrátka šklbne ale ide ďalej

....robí to aj na plyne aj na benzíne....pred montážou to nerobilo....či som jazdiť jak jebo alebo jak normálny človek....nestretli ste sa s tým?