... všetko o BMW ...
IGLA003 napísal:moc si si to auto zatial neuzil co citam kamo
kompre napísal:Zajtra idem umyvat k OMV v Lamaci vapkou lebo sme zapraseny ako ciganska hracka :).
kompre napísal:Ikeacke stolikyno stahoval som sa pred mesiacom a cakam na sedaciu aj stolik mi treba kupit veru nejaky solidny
uvidim ci mi nan ostane po odservisovani miláška
Ja za ten tristvrterok skoro co jazdim autom som zatial zhorsenie tymto smerom (pazvuky) nezaznamenal, vyskytol sa len tento jeden, ale co si budeme hovorit kazde auto zacne vrzat skor ci neskor :). Leto, zima, vlhkost, to by tie plasty a vsetko museli byt neviem ake kvalitne, aby to casom nestracalo pevnost. Ale sudruhovia v NSR by mali veru porozmyslat nad nejakymi rozumnejsim uchytenim dielov alebo vysparovanim utesnenim no to by sme pri tych autach museli stat my majitelia a vraviet im este toto tam daj toto tua to by to auto vyrabali pol roka
.
PS: Ako som tak sledoval uchytenie a prevedenie drziakov na napoje, tak som si vravel ze to casom bude dalsia vec co bude urcite robit problem. Asi by som bol radsej bez tejto vymozenosti. Aj tak to pouziva len frajerka na kavu a mne vtedy stavaju vlasy dupkom, ked si tam polozi plny kelimok s kavou kedze mam svetly interier. Ja pijem z flasky zo zasady a tu tam nenastoknem
.