Tak trosku dlsi cas som to tak pasivne sledoval a ticho zavidel, vzdy som vedel ze raz tu prispejem aj ja nejake moje BMW no len nvedel som kedy a ake .. pokukoval som po E46 aj E36 ... ale nahoda chcela ze osudna sa mi stala E30.
Tak Pribeh yacal ked som raz kolegovi ukazoval ake auta sa mi pacia (ja som stale bolna starsie

) a tak jak som mu preklikaval v telefone zastavil sa na E30 ze jeden jeho znami kamarat ma take v servise, tak som zacal vyzvedat. Dozvedel som sa ze pred nieco vyse pol rokom ho tam prisniesol jeden dedo ( nemec pracujem totiz v nemecku tak cely dej sa odohrava tam) lebo mal problem zo startovanim .. ale auto sa opravilo a deda nebolo. telefon nedvihal a v servise nevedeli kde byval. tak auticko si tam pol roka stalo a cakalo na prichod pána. az nakoniec ked som zacal surit ze sa mi to auto paci a ci sanedaju zonat papiere tak sa nejak veci pohli. Co som len zistil tak dedo asi umrel a rodina povedala ze ked autonestartuje tak im take stare ani netreba a dali chalanom papiere. Moja prva navsteva auta bola len taka rychla nakolko za mnou vybehol jeden servisak ze auto je rezervovane a neni na predaj .. na otazku ci pre (povedal som moje meno, ved ma nepozna) tak povedal ze nie ze pre neho ze on si bere. Tak ale autickasom sa nechcel len tak lahko vzdat tak som cez kolego skontaktoval sefa a tan povedal ze auto je na predaj a uz som si ho mohol obzriet aj zvnutra. na prekvapenie myslim si ze TOP stav ..vsetko original nic menene jak nove .. kapota ani neobuchana od kamienkov, sedacky nepotrhane motor tiez krasny. Jedine chybycky su asi len ze to nieje cupe a na jednom blatniku ma kus hrdze ale nic strasne. tak a o paru dni som uz isiel s peniazkami do servisu aby som si ho poistil.
Zatial ma s autom nejake plany dufam ze sa mi podari ich splnit, dufam ze bude cas aj financie a mile rad prijmem nejake vase radi a navrhy co a ako by som mal robit, nakolko je to moje prve auto do ktoreho chcem aj vrazit nejake to ojro a v ktorom sa chcem vrtat a pravidelne lestit ( nie raz do roka dat na kefy ) .