... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
martiner napísal:auto taha v pohode, len pri 3jke a trosku liznutom pedali, naozaj minimum, skacka/taha tak prerusovane trochu, tak jemne
Predtym som si to nejako nevsimol, parkoval som na rovine, ale teraz ked to parknem v slabsom kopci, proste vytlacim brzdovy pedal pred startom, tak je tvrdy ako stolverka a slabsie brzdi, po starte je to hned samozrejme v poriadku a pri brzdeni som ziadny ubytok brzdnej sily, vzhladom na stlacenie pedala, nespozoroval. V decembri, ked som menil spojku, dal som vymenit aj brzdovu, uz mala cca 2 roky aj 2 mesiace, ale mam taky silny pocit, ze mi max. vytiahli staru z nadrzky a doliali novu. Ked je stara brzdova, tak sa znizuje bod varu a tym, ze to tam bublinka, mal by aj maknut pedal, myslim. Cela ta vymena trvala asi 10-15 minut max, kym som odbehol, neviem ci je mozne vymenit brzdovku komplet v celom systeme za taky kratky cas, mozno su taki makaci.
Cize teraz ma celkom zaujima, kolko by sa ten tlak v brzdach mal drzat? Ci to mam dat pozriet do servisu, lebo neviem ako sa to ma spravat a asi najskor dam aj vymenit brzdovku, par eur, aj tak pojdem na STK+EK v oktobri/novembri