... všetko o BMW ...
 skus odpojit MAP ci to bude stale hulit.. ak to ma MAF (neviem r.v.) tak skor odpoj to.
 skus odpojit MAP ci to bude stale hulit.. ak to ma MAF (neviem r.v.) tak skor odpoj to. toto je chybicka ktora sa doladi
 toto je chybicka ktora sa doladi  ked sa auto pouziva musi sa aj kazit aj ty sem tam ochories
 ked sa auto pouziva musi sa aj kazit aj ty sem tam ochories  :D a rok tam je 1995 a som sice automechanik ale nemam ani sajnu co stes odomna aby som odpojil
:D a rok tam je 1995 a som sice automechanik ale nemam ani sajnu co stes odomna aby som odpojil  :D:D
:D:Dstarynovy napísal:tych 3200 za predaj uz neznie tak zleskus odpojit MAP ci to bude stale hulit.. ak to ma MAF (neviem r.v.) tak skor odpoj to.

:D:D o auto sa staram lepsie nez oseba
:D:D o auto sa staram lepsie nez oseba  filtre su tam pravidelne menene a to presne ako maju a iba originalne diely a filter ten bol nedavno meneni mozno je tomu mesiac ja by som skor povedal ze turbo odchadza
 filtre su tam pravidelne menene a to presne ako maju a iba originalne diely a filter ten bol nedavno meneni mozno je tomu mesiac ja by som skor povedal ze turbo odchadza  sice malo by tam bit repasovane ale turbo my vybavoval jeden chalan a moc mu neverim
 sice malo by tam bit repasovane ale turbo my vybavoval jeden chalan a moc mu neverim  :D
:DViktorDDD napísal:MAP senzor - snímač tlaku sania
a čo tak starý vzduchový filter? to čo popisuješ - nemá ťah, dymí na čierno sú práve príznaky toho že to nedostáva vzduch

starynovy napísal:jop MAP je ta blbost, co do nej ide hadicka zo sania, ale kedze tam uz mas vahu vzduchu, MAF, tak ta je nadriadena vsetkemu, skus to, alebo pozri ten filter, ale tomu moc neverim, uz som videl prasaciny ako filter 5 rokov na aute a chodilo to normalne