... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
G-Laci napísal:Pripajam sa aj ja, ja to uz tiez pozorujem dlhsi cas. Mam taky pocit ze to trasie ked je uplne studene, alebo potom znova po dlhsej jazde ked uz je vsetko poriadne zahriate. Trasie to ale len ked sa pohynam na volnobehu alebo s malym plynom. Ked pridam tak na 1500 a tak zacnem pustat spojku tak netrasie. Dnes ked som vychadzal z Polusu tak som si myslel ze sa mi rozpadne auto - a potom pridem domov a do garaze uz som vklude zaparkoval na volnobehu, netriaslo to. Takze je to nepravidelne a neviem od coho to presne zavisi...
Sranda je, že ja som toto začal pozorovať po tom, čo mi bola vymenená spojka, pomocny spojkovy valec, lozisko kardanu a hardyspojka. Vratil som to do servisu nech sa na to pozru, potom to prestalo, tak som si myslel ze to vyriesili. Lenze tak po dvoch mesiacoch sa to vratilo znova a odvtedy uz to pokracuje.
mademan napísal:caute tak mne trasie s autom tiez ale nie na volnobehu a ani v jednotke ale skor sa riadne roztrasie v trojke pri cca 3000 otackach a potom to prestane ked to qaltnem do 4ky....tento problem som mal aj s predchadzajucim autom nevedel mi nikto pomoct
NOROV napísal:S týmto problémom sa potykám aj ja. Mám podozrenie na stredové uloženie kardanu, podobné som to mal aj na predchádzajúcej E21 najprv to len triaslo a po dlhšom čase(už som si zvykol) ako som vchádzal do zákruty zrazu niečo buchlo a zároveň pokračovalo v búchaní(odtrhlo sa stredové uloženie kardánu) a bol jasný problém. vymenené stred.uloženie a bolo po probléme.
starynovy napísal:neviem ci ste niekedy videli spojku, ale vazne sa to zle poskladat neda, kde spravili chybu neviem, mozno zle dosadacie plochy, mozno zotrvak nebol dobry ako si myslel, ale spojku zle neposkladas